Yaklaşıyor Yaklaşmakta Olan - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Din-Mitoloji » İslamiyet » Yaklaşıyor Yaklaşmakta Olan

Yaklaşıyor Yaklaşmakta Olan


 

120.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Tahir Şimşek / Sinada Yayınevi
Genre: İslamiyet

Merhaba ben Tahir Şimşek. 23 Şubat 1979 Ankara Çankaya doğumluyum. Hiç aklımda bu kitabı yazmak yoktu. Ta ki Allah'ın bu aciz kuluna yaşattığı sırlara vakıf olana kadar. O sırlara ulaşınca 39 yıl boşa yaşadığımı anladım. Şu an 40 yaşındayım ve yaşadığım sırları insanlara bu kitap aracılığı ile anlatmak zorunda hissettim kendimi. Çünkü bir çok insan bilmiyor neden bu Dünya'ya geldiğini unutmuş bir vaziyette.

Kendime Müslüman olabilir sırlarımla birlikte ölebilirdim. Lakin her geçen gün ateistliğin arttığı bu ahir zamanda daha fazla sessiz kalamazdım. Çünkü kimsenin cehennemde yanmasına gönlüm razı değil. Ölmeden bedenim toprağa karışmadan ve Allah izin verirse ruhum semayı dolaşmadan insanları son bir kez ikaz etmek istedim.

Allah var Peygamberler var Evliyalar var Melekler var Şeytan var Deccal var cinler var Ye'cüc Me'cüc var Kıyamet var ve dolayısıyla bir hesap günü de var. Bu saydıklarımı ve daha fazlasını nefes aldığım süre içerisinde tek tek yaşattı Rabbim bana gerek rüya olarak gerekse yakaza ve manâ aleminde.

Yani demem o ki:

Yaşadıklarım Allah'ın varlığının ispatıdır.

Kıyamet'e hazır mısın?

Peki ya hesap gününe?

Eğer cevabın "EVET HAZIRIM" ise kitabımı okumaya başlamadan bir kahve al kendini ruhen ve bedenen hazır hissettiğinde okumaya başla. Kendini tam olarak hazır hissettiğinde ise sırlarımı aralamaya birinci sayfadan başlayabilirsin.

İyi yolculuklar.

 
2. Hamur, karton, 104 pages, 2021
ISBN: 9786057555502