Hakikat - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Deneme-İnceleme » Hakikat

Hakikat


 

50.00 TL


Stock Statement

Geç teslimat
Not in stock but could be ordered from publisher, usually ships in 15 days.


 
Salihzeki İpekoğlu / Artshop Yayıncılık
Genre: Deneme-İnceleme

.Hiçbir karşılaşmanın tesadüf olmadığına inanan bir insan olarak Op. Dr. SalihZeki İpekoğlu hocamla karşılaşmamız, benim için en değerli ve şanslı hissettiğim an. Özverili hekimliğinin yanısıra samimiyeti, sevgiyle hayata bakış tarzı, hümanist ve empatik yaklaşımı, kısaca Tanrı’nın yarattığı her canlıya olan sevgisi ve saygısı karşısında, insanın güven duymaması imkansız. Yazmış olduğu eseri okuyunca, başta eserin başlığı bende biraz da olsa ön yargı oluşturmuştu. Bir an din kitabı olabilir mi sorusu aklımdan geçmişti. Sayfayı çevirince “aşkla yaratıp, sevgiyle sunana”… bu sözden çok etkilendim ve içimde bir heyecan oluştu. Benim için kişisel gelişim yolundaki farkındalığımın başlangıcı, bakış acımın değiştiği, algılarımda reformu başlatan eser. Eşsiz bilgi paylaşımı, bilime dayalı kanıtlarla desteklenmiş, insanın araştırma ve merak duygusunu öne çıkaran şeffaf ve samimi bir şekilde yazılmış, her kesimden insanın kalpten ve sevgiyle okuyarak anlayabileceği, kişisel gelişim yolunda ışık tutan ara ara okunması gereken bir kılavuz kitap. Daha çok insana ışık olmanız dileğiyle yüreğinize emeğinize sağlık. Sonsuz sevgi ve saygılarımla. İyi ki varsınız…(CE)

…İnanın yıllardır okuduğum; dini anlatan, Kur’an meal, bütün kişisel gelişim, parelel evren, kuantum teori, felsefe, Mesnevi, Sufi görüşü nefesi. Hepsinin bana verdiği öğretilerin, kafamda ki karışmış bilgileri temize çekmeme sebep oldu. Hikayenin içinde var olan bilgi ilim, İdrak için ettiğim dualarıma cevap inanın. Gerçekten hakikaten bazen ağlaya ağlaya okuduğum sayfalar..çok çok yalın anlaşılır. Bu kitap tam zamanında sayenizde benimle buluştu. Allah razı olsun. Yolunuz açık olsun. Milyonlarca insana ışık olacağına inanıyorum… (NH)

….Kendine münhasır sakinliği ve de yapıcılığı ile bize hekimliği yanında sosyal yaşam ve insanlar üzerine oldukça yapıcı ve hayata dair güzel bilgiler paylaşmasından onur duyduk. Hekimliğin sadece teşhis ve ilaç yazmak olmadığını, insan ve insanlığı sevenler tarafından yapılır ise daha doğru ve güzel olacağını hocamızda gördük. Yazmış olduğu bu eserle hocamızda, daha çok bilgiyi paylaşımcı ve insanın kendini aşarak insanlığa faydalı olmanın yolu olarak seçme özelliğini ve güzelliğini gördüm. Çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız . Selam ve saygılarımızla… (GSS)

 
2. Hamur, karton, 112 pages, 2021
ISBN: 9786257655576