E-Şifre 34 İnternet Süperstarı, Sadece E-Posta Kullanarak Hemen Para Kazanmaya Başlamanın 44 Yolunu Açıklıyor! - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Kişisel Gelişim » E-Şifre 34 İnternet Süperstarı, Sadece E-Posta Kullanarak Hemen Para Kazanmaya Başlamanın 44 Yolunu Açıklıyor!

E-Şifre 34 İnternet Süperstarı, Sadece E-Posta Kullanarak Hemen Para Kazanmaya Başlamanın 44 Yolunu Açıklıyor!


 

299.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Joe Vitale / Pegasus Yayınları
Genre: Kişisel Gelişim

Bugün Gelirinizi Zirveye Çıkarmak İçin E-Postayı Kullanın!

E-Şifre Otuz Dört İnternet Süperstarının Bilgeliğini Bir Araya Getiriyor Ve Sadece E-Postanın Gücünü Kullanarak İnternetten Nasıl Para Kazandıklarını Gözler Önüne Seriyor. İçerdiği Kısa Ve Öz Bölümler Birer Para Kazanma Stratejisini Ya Da Konseptini Sunuyor Ve Maksimum Kazanç Elde Etmek İçin Onları Nasıl Uygulayabileceğinizi Adım Adım Açıklıyor.

Satacak Bir Ürününüz Veya Hizmetiniz Varsa, Bu Kitaptaki İnternet Guruları Size Onu Satmanın Yolunu Gösterecek. Kendinize Ait Özgün Bir Ürün Fikriniz Olmasa Bile Endişe Etmeyin. Bu Kitapta İnsanların Satın Almak İsteyeceği Bir Ürün Yaratmak İçin Çok Sayıda Pratik Ve Etkili Fikir Bulacaksınız. Viral Pazarlama Ve Çevrim İçi Açık Artırmalar Gibi Taktikleri Kullanarak Herkes İnternetten Ek Gelir Elde Edebilir. Bu Çabucak Zengin Olma Senaryolarından Biri Değil; İnternetten Para Kazanmanın Gerçek Yol Haritası! Az Da Olabilir Çok Da Ama Bu Kitapla Aşağıdakileri Nasıl Yapacağınızı Öğrendiğinizde Mutlaka Para Kazanırsınız:

* İnternette Bir Ürün Geliştirmek Ve Satmak
* Müşterilerinizi Hedeflemek
* Ürününüzü Tanıtmak
* Niş Kitlelere Ürününüzü Pazarlamak
* İnternette Pazarlama İş Planı Geliştirmek

Girişimcilerden Küçük İşletme Sahiplerine, Ev Hanımlarına Ve İnşaat İşçilerine Kadar Herkes İşe Yaradığı Kanıtlanmış Basit E-Pazarlama Stratejileriyle Kazançlarını Artırabilir Ya Da Ek Gelir Elde Edebilir. İnternet Herhangi Bir Konuda Pazarlama, Satış Ve Tanıtım İçin Güçlü Bir Kaynaktır. Öyleyse Bu Gücü Siz De Kullanın! İnternet Süperstarları Ve Pazarlama Devleri Tarafından Kaleme Alınan E-Şifre, Hemen Şimdi E-Para Kazanmaya Başlamanıza Yardımcı Olacak Bir Rehber.

"Bu Kitaptaki Adımları, İpuçlarını Ve Tüyoları Takip Edin Ve Otuz Gün İçinde Hatta Daha Kısa Bir Sürede İnternetten İyi Miktarda Para Kazanın. Bu Kitap Sadece Basit Bir E-Posta Hesabı Ve İnternet Sayesinde Herhangi Bir İnsanın Nasıl Hızlı Para Kazanabileceğinin Bir Örneği. Doğru Duydunuz. E-Para Kazanmak İçin İnternet Sitenizin Olmasına Bile Gerek Yok."
Joe Vıtale

"E-Şifre, E-Zenginlerin Mahzenlerinin Kilidini Açıyor. E-Şifreye Erişim Kazanmak Küçük İnsanı Zengin Etmek İçin Elimizde Kalan Tek Yol! E-Şifreyi En İyi Şekilde Uygulayan, Teorileri Pratiğe Döken Kişiler Bu Kitapta Bu Şifreye Erişim Kazanmanız İçin Size Hangi Doğru Adımları Atmanız Gerektiğini Anlatıyorlar."
Jo Han Mok

Joe Vitale, Hypnotic Marketing, Inc. Adlı Dijital Pazarlama Firmasının Yöneticisidir Ve Çekim Yasası Sırrı, Zero Limit, Sıfır Noktası, The Key, Uyanış Kursu, Mucize, Hatırlama Süreci, Mucizeleri Beklemek Ve Uyanmış Milyoner Gibi Çeşitli Çoksatan Kitapların Yazarıdır. Bir Zamanlar Evi Bile Olmayan Ama Şimdi Milyonlarca Hayranı Tarafından Bay Ateş Olarak Bilinen Ve İnsanları Motive Eden Bir Esin Kaynağıdır. Dünyaca Ünlü Bir Konuşmacı, Müzisyen, Şifacı Ve Film Yıldızıdır, Aynı Zamanda Modern Ho'oponopono'nun İlk Uygulayıcılarındandır.

Jo Han Mok İnternet Pazarlamacılığı Kamplarında Popüler Bir Konuşmacıdır. Sahneyi Ted Ciuba, Joe Vitale, Armand Morin, Peter Sun, Randy Charach, Carl Galleti, Kirt Christensen, Alex Mandossian, Frank Garon, Jeff Gardner, Michael Penland, David Garfinkel, Mike Stewart, Bill Harris, Brad Antin, Mal Emery, Brett Mcfall, Tom Hua, Paul Barrs Ve David Cavanagh Gibi Çok Sayıda Ünlü İsimle Paylaşmıştır. Ayrıca Rağbet Gören Bir İnternet Pazarlamacılığı Danışmanıdır Ve Dünyanın En İyi Reklam Yazarlarından Biri Olarak Görülmektedir.

 
2. Hamur, karton, 352 pages, 2021
ISBN: 9786254100376