Hütte Mühendislik Bilimi - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Bilim » Hütte Mühendislik Bilimi

Hütte Mühendislik Bilimi


 

825.00 TL


Stock Statement

Mevcut değil
Not in stock, you may request the book and you will be notified when it is arrived.


 
Horst Czichos / Literatür Yayınları
Genre: Bilim , Series:Mühendislik

Berlin Hütte Akademik Derneği'nin ilk baskısını 1857 yılında "Mühendisin El Kitabı" olarak yayınlandığından bu yana başarılı şekilde öğrenim ve meslek için faydalı olan Hütte Mühendislik Bilimi 32 baskı yapmıştır. Eser, bütün mühendislik bilimleri için kapsamlı bir başvuru ve standart el kitabıdır. 21. Yüzyılda en yeni gelişmelerin gereğini yerine getiren eser son baskıyla mükemmelleştirildi ve güncelleştirildi.

Faydalanabilir uygulamalara sahip bilgileri ve bilimi tamamlayan mühendisler, bilimi üretken yaparlar. Bilimin sürekli yükselen kapsamı ve teknikte yükselen uygulama gereksinimi, esaslara ve genel geçerliliğe konsantrasyon için yardımcı araçlar gerektirmektedir. Hütte, teoriksel köklü, uygulamaya uygun formda, mühendislik bilimlerinin temel esaslarını özetlemeyi hedeflemektedir. O, bilimin kitabıdır ve bununla hem teknik disiplinlerin öğrencileri için bir el kitabı, hem de bütün mühendisler için başvuru kitabıdır.

Eser, mühendislik biliminin temellerini içermektedir:

Matematik-Doğa Bilimlerinin Temelleri
Matematik, Fizik, Kimya
Teknolojik Temeller
Malzeme
Teknik Mekanik
Teknik Termodinamik
Elektroteknik
Ölçme Tekniği
Otomatik Kontrol ve Kumanda Tekniği
Teknik İnformatik
Ürünler ve Hizmetler için Normatif Temeller
Geliştirme ve Konstrüksiyon
Üretim
İşletme Ekonomisi
Hukuk
Patentçilik, Normlaştırma

32. Baskı için özellikle, çok hızlı değişen içerikler yeniden işlenmiştir. Böylece, teknik informatikle ilgili bilgisayar organizasyonlarının güncel gelişmeler yeniden ele alınarak referans materyaline sahip malzemeler eklenmiştir. Normatif temellerde, standartlaştırma, patentçilik ve kalite yönetimi Avrupa standartları göz önünde bulundurularak oldukça geniş işlenmiştir.

 
1. Hamur, Ciltli, 1500 pages, 1, 2010
ISBN: 975-04-0465-8