Ebeveynlik Çocuk Oyuınu (Değil) - Işık Kitabevi
Logo

  • Güz Sancısı
    Yılmaz Karakoyunlu
    Doğan Kitapçılık

    "Galatasaray Lisesi'nin önünde birikmiş kalabalık, geleni geçeni derin ve biraz ... 

Türler » Aile » Ebeveynlik Çocuk Oyuınu (Değil)

Ebeveynlik Çocuk Oyuınu (Değil)


 

270.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Orit Josefi Wiseman / Butik Yayınları
Tür: Aile

Çoğu ebeveyn çocuklarını büyük bir tutkuyla sevdiklerini söylerler. Fakat çoğunlukla çocuklarının söz dinlememesi ve işbirliği göstermemesi nedenleriyle kızgınlık, hüsran ve hayal kırıklığı deneyimlediklerini de itiraf ederler.

Orit çalışmaları sırasında, ebeveynlik becerilerini öğrenmiş ancak bunları uygulayamayan birçok ebeveynle tanıştı.

Ebeveynlik Çocuk Oyunu (Değil), çocukları ve ebeveynleri güçlendiren, yenilikçi ve ispatlanmış "Özel Oyun Zamanı" metodu hakkındadır. Haftada 40 dakikalık oyun zamanı sırasında ebeveynler sınır belirleme ile ilgili net ve pratik beceriler edinir; çocuklarının kaygıları ve duygularını daha derinden anlar ve çocuklarının olumlu davranışlarını nasıl cesaretlendirebileceklerini ve böylece onların özsaygılarını nasıl artırabileceklerini keşfederler.

Çok kısa bir zamanda ebeveynler evdeki olumlu değişiklikleri fark ederler. Bir yandan birlikte eğlenme ve oynamanın keyfini çıkarırken diğer yandan ebeveynlik otoritesini geri kazanırlar ve çocuklarının duygusal ve sosyal becerilerinin geliştiğini fark ederler.

Ünlü bir Oyun Terapisti olan Orit Josefi Wiseman, İngiltere, York Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Bir kliniği olan Orit Josefi Wiseman'ın kitapta bahsedilen metot üzerine ebeveynler ve çocuklarla edinilmiş çok kapsamlı ve zengin tecrübesi bulunmaktadır.

Bu metodun faydasına derinden inanan ve gösteren Orit, bilgi ve tecrübesini paylaşmak ve bu metodun çocuklu her evde uygulanabilir olmasını sağlamak için bu kitabı tüm ebeveynler için yazmıştır.

 
2. Hamur, karton, 232 sayfa, 2017
ISBN: 9786059397308 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...