Zoraki Ejderha Avcısı - Ejderha Zirvesi Efsanesi 1 - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Çocuk » Roman - Öykü (Çocuk-Gençlik) » Zoraki Ejderha Avcısı - Ejderha Zirvesi Efsanesi 1

Zoraki Ejderha Avcısı - Ejderha Zirvesi Efsanesi 1


 

200.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Frank Schmeisser / Günçe Yayınları
Tür: Roman - Öykü (Çocuk-Gençlik)

Zoraki Ejderha Avcısı, ejderhalar, arkadaşlık, komik olay ve macera dolu Ejderha Zirvesi Efsanesi serisinin ilk kitabı.

Yenilmesi imkânsız bir kahraman mı? Oskar’ın öyle olduğu pek söylenemezdi. Matematik ödevleriyle boğuşan normal bir çocuktu o da Zoraki Ejderha Avcısı - Ejderha Zirvesi Efsanesi 1 işte! Ama sonra birden kendini bir ejderha avcısı olarak Ejderha Tepesi’nde buldu.

Ejderha Tepesi’nde beyaz büyücülerin, soylu elflerin, güzel prenseslerin onu beklediğini sanıyordu. Oysa Ejderha Tepesi’nin sihirli dünyası hiç böyle değil. Orada ağlayanlar, zırlayanlar, dövüşenler var; çünkü orada her şey bir ölüm kalım meselesi. Oskar nasıl olup da kendini bir anda Ejderha Zirvesi’ndeki dövüşlerde bulduğunu bir türlü anlayamıyor, hem de bir ejderha avcısı olarak! Arenada yenilenler, daha “Eve gitmek istiyorum!” bile diyemeden ejderhalara yem oluyor ama Oskar orada hem arkadaşlar buluyor hem de rüyasında bile göremeyeceği bir maceraya atılıyor… Zoraki Ejderha Avcısı, ejderhalar, arkadaşlık, komik olaylar ve macera dolu görkemli ve unutulmaz bir fantezi üçlemesinin başlangıcı!

Frank Schmeiser, 1968’de Hilden’de doğdu, TV Total ve Stromberg televizyonları için metin yazarlığı yapmaya başlamadan önce uzun yıllar Roma’da ve farklı yerlerde kitapevi işletti. Yazdığı senaryolar için 2009’da NRW Film Vakfı tarafından teşvik ödülü aldı. 2011’de çok ses getiren ilk çocuk kitabı “Afacanlar Her Yerde!” yayınlandı. “Tarih Öncesi Robotu 2012” adlı kitabı ile Yılın En Komik Çocuk Kitabı ödülünü aldı. O zamandan beri çocuk ve ilk okuma kitapları dalında pek çok eseri yayınlanmıştır. Yazar Köln’de yaşamaktadır. “Zoraki Ejderha Avcısı” yazarın Günçe Yayınevi’nden çıkan ilk kitabıdır.

 
2. Hamur, karton, 2019
ISBN: 9786052235416 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.