Topraklanma - Doğadan Gelen Şifa - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Sağlık » Alternatif Tıp » Topraklanma - Doğadan Gelen Şifa

Topraklanma - Doğadan Gelen Şifa


 

250.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Martin Zucker, Clinton Ober, Stephen Sinatra / Omega Yayınları
Tür: Alternatif Tıp

 

Giderek yaygınlaşan modern dünya hastalıklarının nedeni olarak kabul edilen kronik iltihaplanmanın çözümü ve ihtiyacımız olan şifa kaynağı, dünya var olduğundan beri bizimleydi desek ne düşünürsünüz?

Çığır açan araştırmalar, bilimsel veriler ve gerçek hayattan referanslarla dolu, daha önce hiç anlatılmamış bu hikâye, küresel çapta bir sağlık devrimi yaratma potansiyeli taşıyor. Topraklanma: Doğadan Gelen Şifa kitabında Toprak ile yeniden bağ kurmanın önemini hatırlayacak ve Topraklanma mucizesinin insanları nasıl iyileştirdiğine tanıklık edeceksiniz. Kelimenin tam anlamıyla denemesi bedava!

Toprak’a yeniden bağlanmak herhangi bir hastalığınızı ya da durumunuzu iyileştirmez. Yaptığı şey, sizi üzerinde yaşayan tüm organizmaları yöneten Yeryüzü’nden gelen doğal elektrik sinyalleriyle yeniden birleştirmektir. Bedeninize doğal içsel elektrik dengesini ve ritmini geri kazandırır, bu da kardiyovasküler, solunum, sindirim ve bağışıklık sistemleri dahil bedensel sistemin normal işleyişini destekler. Topraklanma, hastalıkların ortak nedeni olan iltihaplanmayı azaltmak için elektron eksikliğini giderir. Sinir sistemini stresle yönetilen moddan, sakinlik ve daha iyi uyku moduna geçirir. Toprağa yeniden bağlanarak bedeninizin normal elektriksel haline dönmesine, kendi kendini daha iyi düzenlemesine ve iyileştirmesine olanak tanırsınız.

 

 
2. Hamur, karton, 408 sayfa, 2021
ISBN: 9786050208337 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.