Grimm Kardeşlerden Seçme Masallar (Çocukluktan Beri Bildiğiniz ve Torunlarınızın da Öğreneceği Masallar) - Işık Kitabevi
Logo

  • Düzlükler
    Gerald Murnane
    Harfa Yayınları

    Avustralya edebiyatının yaşan en önemli yazarlarından sayılan Gerald Murnane, Roza Hakmen'ni... 

Türler » Çocuk » Masallar » Grimm Kardeşlerden Seçme Masallar (Çocukluktan Beri Bildiğiniz ve Torunlarınızın da Öğreneceği Masallar)

Grimm Kardeşlerden Seçme Masallar (Çocukluktan Beri Bildiğiniz ve Torunlarınızın da Öğreneceği Masallar)


 

175.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Grimm Kardeşler / Artemis Yayınları
Tür: Masallar

Çocukluktan beri bildiğiniz ve torunlarınızın da öğreneceği masallar...


Bir varmış bir yokmuş... Masallar dünyasında sihirli aynalar, altın ayakkabılar, görkemli şatolar, kurbağa prensler, sevimli büyükannelerin peşindeki kurtlar, şekerden pencereleri olan evler varmış. Kötü kalpli kraliçelerin, masum çocukların, tatlı hayvancıkların hikâyesi dilden dile anlatılırmış. Grimm Kardeşler'in masallarını duymayan yokmuş. Uyuyan Güzel, Kül Kedisi, Pamuk Prenses, Kırmızı Başlıklı Kız, Hansel ve Gretel, Rapunzel ve daha birçok masal, iki yüzyıldır çocukların hayal gücünü zenginleştirmiş.


Grimm Kardeşler'in büyüleyici, gizemli, eğlenceli, biraz da ürkütücü ve şaşırtıcı dünyasına hoş geldiniz. Grimm Kardeşler'den Seçme Masallar, her çocuğun okuması, her yetişkinin anlatması gereken masallardan derlenen zamansız bir klasik.


Dünyanın bütün kültürlerinde yer alan birçok masal içinde Alman kardeşler Jacob ve Wilhelm Grimm'in masalları kadar bilineni yoktur. Edebiyatta, beyaz perdede ve sanatın birçok dalında sayısız esere konu olan Grimm Masalları, nesillerdir hayal dünyamızda unutulmaz izler bırakmaya devam ediyor. Artemis Yayınları'nın hazırladığı Grimm Masalları seçkisi, çocukluğumuzun unutulmaz masallarını, orijinalliğini eksiltmeden günümüz pedagojisine göre uyarlıyor. Uyuyan Güzel, Kül Kedisi, Kırmızı Başlıklı Kız, Hansel ve Gretel, Rapunzel dahil 32 masalın yer aldığı Grimm Kardeşler'den Seçme Masallar, her kuşağa hitap eden unutulmaz bir klasik.

 
2. Hamur, karton, 304 sayfa, 2020
ISBN: 9786053046257 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.