Tesla Seti Kutulu - 3 Kitap Takım - Işık Kitabevi
Logo

  • Kasvetli Ev
    Charles Dickens
    Yapı Kredi Yayınları

    19. yüzyıl İngiliz romanının Oliver Twist ve David Copperfield gibi unutulmaz tiplerinin ve ... 

Türler » Bilim » Tesla Seti Kutulu - 3 Kitap Takım

Tesla Seti Kutulu - 3 Kitap Takım


 

370.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Vladimir Pistalo, Nikola Tesla / Zeplin Kitap
Tür: Bilim

Tesla: Maskelerle Çevrili Bir Hayat

Vladimir Pistalo

“Fikrimi çalmaları mühim değil… Asıl mühim olan kendi fikirlerinin olmaması.” Sırbistan’ın en prestijli edebiyat ödülünün sahibi Tesla: Maskelerle Çevrili Bir Hayat çağının ötesindeki bir mucidin, bir deli-dâhinin, sırlarla dolu bir adamın hikâyesini anlatıyor. Vladimir Pištalo elektrik yüklü, eğlenceli üslubu ve ustaca kurgusuyla hem biyografik roman türüne yeni bir soluk getiriyor hem de hiçbir ayrıntıyı atlamadan, Nikola Tesla’nın bilinmezlerle dolu hayatını aydınlatıyor. Tesla: Maskelerle Çevrili Bir Hayat’ı okurken Nikola Tesla’nın dehasını bir kez daha takdir edecek, hayatı başarılarla, kalp kırıklıklarıyla ve yoksullukla geçen bir adamın bitmek bilmez hırsına tanık olacaksınız.

Aforizmalar

Nikola Tesla

Aforizmalar, Nikola Tesla’nın eserlerinden özenle derlenmiş bir seçki olmasının yanında, Nikola Tesla’ya ait fotoğraflardan oluşan bir “fotoğraf albümü”nü, hayatı boyunca aldığı patentlerin çizimlerini de içermektedir. Bu yanıyla, Türkçede çıkmış en kapsamlı Nikola Tesla kitaplarından bir tanesidir. “Nefretiniz elektriğe dönüştürülebilseydi, bütün dünyayı aydınlatmaya yeterdi.” “Bütün canlılar, evrenin çarkında iç içe geçmiş dişlilerdir.”

İcatlarım

Nikola Tesla

Yaşadığı dönemde değeri bilinmemiş ve anlaşılmamış dâhi bilim adamı Tesla, hem icatları hem de kişiliği ile ölümünden yıllar sonra yeniden keşfedilmiştir. Elinizdeki kitap, Tesla’nın kendisini tüm yönleriyle ve ayrıntılarıyla anlattığı tek eseridir. İcatlarım’da bir bilim adamının doğuşuna ve mücadelesine birinci elden tanık olacak, bazen sevinecek, bazen umutlanacak bazen de uğradığı haksızlıklara kızacaksınız. Ve sonunda ise tüm yönleriyle Tesla’yı anlamış olacaksınız…

 
2. Hamur, karton, 752 sayfa, 2018
ISBN: 9786052060445 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...