Üniversite Öğrencileri İçin Uygulamalı Türk Dili - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Akademik » Türk Dili » Üniversite Öğrencileri İçin Uygulamalı Türk Dili

Üniversite Öğrencileri İçin Uygulamalı Türk Dili


 

350.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Yusuf Çotuksöken / Papatya Yayıncılık
Tür: Türk Dili

Uygulamalı Türk Dili, üniversitelerde Türk Dili derslerinde okutulmak üzere hazırlanmıştır. Seçmeci öğretim yönteminin uygulandığı kitapta, kavramsal öğrenme süreçleri bilgilenme ve uygulama düzeylerinde ele alınmıştır.


Kredili ders sistemine göre hazırlanan Uygulamalı Türk Dili, iki anabölümden oluşmakta; her anabölüm de 6 bölüm içermektedir. Her bölümde metin inceleme, sözlü ve yazılı anlatım, dil ve yazım bilgileri ve bunlarla ilgili uygulamalar (alıştırmalar) yer almaktadır.


Uygulamalı Türk Dili, YÖK'ün Türk Dili dersi için öngördüğü çerçeve program bağlamında öğrencilerin anlama (dinleme, izleme, anlama) ve anlatma (konuşma, yazma) becerilerini "öğrenci odaklı" bir eğitim anlayışıyla geliştirmeyi amaç edinmektedir. Her bölümde temel toplumsal kavramlardan bir ya da birkaçı işlenmektedir. Bölümler, ayrıca işlenen konulardaki başka metinlerle de zenginleştirilmiştir. Kitabın sonuna da, verilen ödevleri hazırlamak, genel kültürü arttırmak için ilk elde başvurulacak kaynakların konularına göre sınıflandırılmış bir listesi eklenmiştir.

 
2. Hamur, karton, 256 sayfa, 1, 2014
ISBN: 9789756797655 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...