Anında Özgüven - Işık Kitabevi
Logo

  • Herr Sommerin Öyküsü
    Patrick Süskind
    Can Yayınları

    Çağdaş Alman edebiyatının önde gelen yazarlarından Patrick Süskind, bu kit... 

Türler » Kişisel Gelişim » Anında Özgüven

Anında Özgüven


 

299.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Paul Mckenna / Pegasus Yayınları
Tür: Kişisel Gelişim

Hayatınızda istediğiniz her şeye ulaşmak için gereken özgüvene sahip olmak ister miydiniz?

Dr. Paul McKenna, dünyanın önde gelen hipnoz uzmanı ve İngiltere’nin en başarılı kişisel gelişim yazarıdır. McKenna bu çığır açıcı yeni kitabında duygularınızın hâkimi olmanın yanı sıra daha huzurlu ve kendinizden emin yaşamanın sırlarını ortaya koyuyor.

Bu kitapta korku ve çaresizlik hissini nasıl yeneceğinizi ve kısa sürede büyük bir özgüven ve motivasyonu nasıl yaratacağınızı öğreneceksiniz. Hatta kitabı bitirmeden önce hayata ilişkin genel tutumunuzun daha iyi yönde değişmeye başladığını görebilirsiniz!

Zor durumlarda kendinizi güçlü hissetmek ister misiniz?

İş hayatı, aşk hayatı ya da yaşamın başka herhangi bir alanında, Paul normalde ancak kendi özel danışanlarının ve seminerlerine katılanların erişebildiği basit ama etkili teknikler aracılığıyla size adım adım eşlik edecek.

Bunlara ek olarak, zihninizi pozitif düşünce ve duygularla doldurması için en yeni psikoloji tekniklerini kullanan bir zihin programlama CD’si de kitabın yanında veriliyor.

Eğer kendinizi tamamen rahat hissetmek ve gerçek kapasitenize ulaşmak istiyorsanız bu kitap ve CD tam size göre!

Paul McKenna son yirmi yılda milyonlarca insanın kilo vermesini, sigarayı bırakmasını, insomniayı yenmesini, stresten kurtulmasını ve özgüvenini artırmasını sağladı. Üç yılda üç milyon okura ulaşan ve çıktığı televizyon programları dünyanın kırk iki ülkesinde yüz milyonlarca kişi tarafından izlenen Paul McKenna bugün İngiltere’nin en çok satan yazarları arasında.

Ünlü yazar kendi yarattığı kişisel dönüşüm programını Hollywood yıldızları, olimpiyat şampiyonları, rock yıldızları, iş dünyasının önde gelen isimleri ve kraliyet ailesi üyeleri üzerinde uyguladı. McKenna insan yaşamındaki küçük değişimlerin büyük sonuçlar elde etmede nasıl etkili olduğunu kanıtlayarak dinleyicilerini ve danışanlarını her zaman şaşırtmayı başardı ve ömür boyu süren bir fobinin, bağımlılığın veya derinlere yerleşmiş kişisel bir sorunun birkaç günde aşılabileceğini gösterdi.

Şimdi sıra sizde!

 
2. Hamur, karton, 209 sayfa, 2019
ISBN: 9786052992395 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...