Sanal Pilot - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Hobi » Sanal Pilot

Sanal Pilot


 

200.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Cevdet Acarsoy / Pusula Bilişim Yayıncılık
Tür: Hobi

Uçmayı seviyor ya da öğrenmekten hoşlanıyorsanız, Cevdet Acarsoy'un yazdığı bu muhteşem kitap çok işinize yarayacak demektir. Sanal Pilot, hem gerçek hem de sanal havacılık dünyasında yer almak isteyenler için oldukça eğitici ve heyecan verici bir kaynak. 

1973'ten beri uçuş eğitmenliği yaptığım için, uçmayı öğrenmenin ne kadar masraflı bir süreç olabileceğini biliyorum. İşte bu yüzden, yıllar içinde uçuş simülatörlerinin büyük bir hayranı oldum. Uçuş simülatörleri, size pratik uçuş yetenekleri kazandırarak hem eğitim maliyetlerinizi düşürür hem de eğitim sürecinizi hızlandırır. Microsoft Flight Simulator'un gerçek uçuş derslerine çok katkı sağladığını öğrenci pilotlardan sıkça duyuyorum. Bu öğrencilerin çoğu, uçuş tecrübelerinin az olmasına karşın, eğitmenleri onların havacılık bilgilerinden çok etkilendiklerini söylüyorlar. Dolayısıyla, eğer uçmayı öğrenmek istiyorsanız, Microsoft Flight Simulator'u kullanarak havacılık dünyasını keşfe başlamak kesinlikle iyi bir seçenek olacaktır. 

Sana Pilot size bu keşif sırasında çok yardımcı olacak. Pilotlar ve Eğitmen Pilotlar tarafından kullanılan karmaşık terimleri, kavramları ve fikirleri anlamanızı kolaylaştıracak. 

 
264 sayfa, 2014
ISBN: 9786058309807 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...