Ronaldo - Mükemmelliğe Giden Yol - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Genel Konular » Spor » Ronaldo - Mükemmelliğe Giden Yol

Ronaldo - Mükemmelliğe Giden Yol


 

195.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Luca Caioli / Martı Yayınları
Tür: Spor

 

Sahalara meydan okuyan, yıldız futbolcu Ronaldo’nun hayatla oynadığı maçını satırlarda okumaya hazır mısınız?

Maradona, Pele, Zidane... Futbolu efsaneleştiren başarılı futbolcuların listesi uzayıp gider. Bu kitapta, devler listesine adını büyük harflerle yazdıran, akıllara kazınan golleri ve kendine özgü teknikleriyle futbola farklı bir soluk getiren Cristiano Ronaldo’nun futbol dışında bilmediğiniz yönlerini yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.

Cristiano Ronaldo’nun çocukluğuna, yeteneğinin keşfedilişine ve sonrasında istikrarla yükselen futbol kariyerine tanıklık edince her şeyin tesadüf olmadığını göreceksiniz.Ohio Üniversitesi’nde Sosyoloji bölümünü bitirdikten sonra Hukuk Fakültesi’ne devam etti ve yüksek onur derecesiyle mezun oldu.  Bir süre duruşma avukatlığı yapan yazar, içinde bulunduğu “gerçek dünya”nın zihnindeki büyüleyicilikten uzak olduğunu fark ettiğinde yazma serüvenine başladı.

New York Times ve USA Today’in paranormal ve kent fantezisi dalında en çok satan yazarlarından biri olan Day, eserlerinde sık sık mitolojik ve tarihi öğeler kullanır.

“Poseidon Savaşçıları” serisiyle büyük bir okur kitlesine ulaşan yazar Japonya’da kocası ve iki çocuğuyla birlikte yaşamaktadır.

 

 
2. Hamur, karton, 255 sayfa, 2017
ISBN: 9786051863542 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...