Anayasa Hukukunun Genel Esasları 2023 (Ders Kitabı) - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Hukuk » Anayasa Hukukunun Genel Esasları 2023 (Ders Kitabı)

Anayasa Hukukunun Genel Esasları 2023 (Ders Kitabı)


 

400.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Kemal Gözler / Ekin Basım Yayın
Tür: Hukuk

Anayasa Hukukunun Genel Esasları: Ders Kitabı isimli bu kitap, lisans öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmış bir "ders kitabı" dır. Bu kitapta, konuların üniversite birinci sınıf öğrencilerinin anlayabileceği bir açıklıkta anlatılabilmesi için özel çaba sarf edilmiştir.

İncelemekte olduğunuz 512 sayfalık bu kitap, aynı Yayınevinden yayınlanmış olan Anayasa Hukukunun Genel Teorisi başlıklı 2 cilt ve toplam 2104 sayfalık "inceleme kitabının özetlenmiş halidir. Dolayısıyla bu kitabın incelediği konularda daha fazla bilgi için söz konusu inceleme kitabına bakılabilir.

Bu kitapta bazı yeni yöntemler kullanılmıştır. Her bölümde o konuyla ilgili ayrıntı sayılabilecek bazı bilgiler, metin içinde verilmek yerine, metinden ayrı kutular içinde verilmiştir. Kitapta toplam 135 adet kutu vardır. Keza metin içinde verilen bilgiler, bazı yerlerde ayrıca tablolar halinde özetlenmiştir. Toplam 10 adet tablo vardır. Aynı şekilde, metin içinde yapılan bazı sınıflandırmalar, şema olarak da gösterilmiştir. Toplam 21 adet şema vardır. Kitabımızda Türk üniversite ders kitaplarında pek rastlanmayan bir yenilik daha vardır: Birçok bölüme o bölümle ilgili resimler konulmuştur.

 
1. Hamur, karton, 512 sayfa, 15, 2023
ISBN: 9786256460652 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.