Türkiye Ermenileri Tarihi - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Genel Konular » İnceleme-Araştırma » Türkiye Ermenileri Tarihi

Türkiye Ermenileri Tarihi


 

400.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Levon Panos Dabağyan / IQ Kültür Sanat Yayıncılık
Tür: İnceleme-Araştırma

Bu kitap "Ermeni Örgütleri"nin işine gelmez. Çünkü; hemen her Türk-Ermenisi ve Dünya Ermenileri okuyabilme fırsatını bulacaklar. Ermeni Milletine "Haçlı Milletler" değil, bizzat İslâm Türk Milleti hemen her şekilde imkan tanımış ve ona sahip çıkmıştır. Bu durum; dün olduğu gibi, günümüzde de aynı senaryoları sahneleyen "Dünya Emperyalist Devletleri"ni de ziyade rahatsız edecektir.

Müslüman camiadan da aleyhte çatlak sesler çıkacak ve "Nüfus cüzdanı"nda "Müslüman" yazmasından gayrı, ne Müslümanlıkta ve ne de Türklükle hiçbir bağı olmayan bir takım emperyalist uşakları da aynı menfi propagandalara girişeceklerdir.
Ancak, bütün bunlar hiçbir surette bizleri etkilemeyecektir. Bizler; Aziz Vatanımız Türkiye'ye mideden bağlı değiliz. Bizim şiarımız; "Vatanımız Türkiye'nin Milli Menfaatleri aşkına" icab ederse, şehit olabilmektir.

Siyasilerimizin ve bir takım basın ve TV'lerin kendi istedikleri gibi göstermeye çalıştıklarından, adeta bir öcü durumuna getirilmiş olan "Türk-Ermenileri"nin asıl çehrelerini günümüz insanı bu eserde görebilecek, şu veya bu inanç uğruna ne yaman yanlışlar meydana getirildiğini açıklıkla görüp, ona göre değerlendirecektir.

 
2. Hamur, karton, 784 sayfa, 2006
ISBN: 9789756618671 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.