Yükseliş 2 - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Spiritüel » Yükseliş 2

Yükseliş 2


 

95.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Eric Klein / Akaşa
Tür: Spiritüel

Okurlarımız tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Yükseliş kitabının ikinci cildini sunmaktan onur duyuyoruz.

Yükselmiş üstatlar, bu ikinci kitapta, Dünya Misyonu, Hasat, Kendine Hakimiyet ve İsteklerini Tezahür Ettirme, Seçimler, Dualiteyi Aşma, BEN Mevcudiyeti, Işığı Toprağa Bağlama ve Meditasyon konusunda verdikleri son derece değerli bilgilerle bilincimizi genişletiyor ve yükseliş sürecimize yardımcı olmaya devam ediyorlar. Üstatlar, derin bir sevgi ve bilgelikle, bizi sınırlı bilincin karanlığından kurtarıp, tarif edilemez güzellikteki aydınlanma ve yükseliş âlemlerine götürüyorlar.

"Nasıl tarladaki tahılın, azami ürün sağlamak için en uygun anda hasat edilmesi gerekiyorsa, aynı şey Dünya gezegeni için de geçerlidir. Dünya insanları tahıllardır, ve hepsinin olgunlaşmış olup olmadıklarına bakmaksızın, artık olgun olanların hasat edilip o daha yüksek deneyim boyutuna geçirilmelerinin vakti gelmiştir. Yaradan'ın bir ana plânı vardır ve siz burada, çiçek açan tanrısallığınız içinde bu plânın bir parçasısınız."

-Üstat Sananda

 
3. Hamur, karton, 173 sayfa, 1997
ISBN: 975-6793-15-7 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...