Satış Sözleşmesi - Işık Kitabevi
Logo

Satış Sözleşmesi

Türkiye veya yabancı bir ülkeden alım yapacakları müşterilerimiz satış sözleşmesini okumadan önce lütfen ana sayadaki ***TÜRKİYE'DEN SİPARİŞLER İÇİN OKUYUN*** bölümünü okuyun. Akabinde bizimle iletişime geçiniz.

 

SATIŞ SÖZLEŞMESİ

1. isikkitabevi.net’den ancak 18 yaşından büyük kişiler  alışveriş yapabilir. isikkitabevi.com çocuklara yönelik ürünlerde satışa sunmaktadır; ancak bunları ancak yetişkinler satın alabilir.

2. isikkitabevi.net'dan kredi kartı ya da banka havalesi ile alışveriş yapılabilir. Banka havalesi ile yapılacak alışverişlerde, üç iş günü içinde havale yapılmalıdır aksi halde siparişler iptal edilir. Siparişler, kredi kartı ile alış verişlerde kredi kartı hesabından alışveriş tutarı kadar paranın bloke edildiği veya banka havalesi ile yapılacak ödemelerde alışveriş miktarı kadar paranın hesaplarımıza ulaştığı an işleme konulur.

3. Tüm siparişleriniz, yasalarca düzenlenmiş usulde Alıcının beyan etmiş olduğu adrese teslim edilecektir. Yalan adres beyanı halinde sipariş iptal edilir. Alıcı, bu ve benzer yalan beyanlar nedeniyle isikkitabevi.net’in uğrayacağı zararı karşılamayı kabul eder. Yapılan alışverişlerdeki tüm fiyatlar  TL olarak ifade edilmiştir. Ürünlere yasaların düzenlediği KDV oranları ayrıca uygulanır.

4. Sistemden ve dizgiden kaynaklı hatalar nedeni ile ortaya çıkacak  fiyat yanlışlıklarından isikkitabevi.net sorumluluk kabul etmez.

5. Sözleşmenin imzalanmasından sonra ve tarafların edimlerini ifa etmelerinden önce yasalar ve içtihatlarca mücbir sebeb olarak tanımlanmış (Tabii afet, savaş, terör, ayaklanma, mevzuat hükümleri, el koyma veya grev, lokavt, üretim ve iletişim tesislerinde önemli mahiyette arıza... vb.)  hallerin ortaya çıkması nedeni ile tarafların edimlerini ifa etmesi imkânsız hale gelir ve bu olağanüstü hal 7 gün den fazla sürer ise taraflardan biri sözleşmeyi fesih etme hakkına sahiptir.

6. isikkitabevi.net’den satın alınan ürünün stokta bulunmaması halinde ve 10 iş günü içinde temin edilememesi halinde tarafınıza bilgi verilir ve yatırılan ürün bedeli iade edilir.

7. Ödemesi yapılan bir siparişin teslimi Kargo şirketleri vasıtası ile gerçekleştirilir.

8. Paketlerinizin size belirtilen süreler içinde teslim edilmemesi durumunda lütfen bize ulaşınız. Paket takibi, Kargo Şirketinin tarafımızca aranması ya da müşteri tarafından aranması sureti ile yapılabilir. Paketin teslimi sonrası teslimatçı firmanın bir sorumluluğu kalmaz.  Bu sebeble; Teslim esnasında paketler kontrol edilmeli hasarlı olanlar anında tutanakla tespit edilmelidir. İlgili tutanağın tarafımıza ulaştırılması durumunda yeni ürünün en kısa sürede teslimatı sağlanacaktır.

9. Genel olarak satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz.

10. Kredi kartı bilgileriniz sistemde kayıtlı olarak tutulmamaktadır.

11. isikkitabevi.net ithalat ve ihracat mevzuatlarındaki kısıtlardan ötürü şu aşamada yurtdışına siber market, spor & sağlık, telefon, bilgisayar ve fotoğraf dükkanlarından ürün siparişi almamaktadır.

12. isikkitabevi.net alışveriş yapan kişi yukarıdaki tüm maddeleri kabul etmiş sayılır.

13. isikkitabevi.net’den almış olduğunuz ürünlerden herhangi bir şekilde ürünü almaktan vazgeçtiğiniz takdirde, üründen neden vazgeçtiğinizi belirterek 03922287595 - 0548-8684745 numaralı telefonlara veya isikkitabevi@gmail.com adresine bildirilmesi gerekmektedir.