Çocuklarda Bulgudan Tanıya Algoritmalar - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Akademik » Tıp Bilimleri » Çocuklarda Bulgudan Tanıya Algoritmalar

Çocuklarda Bulgudan Tanıya Algoritmalar


 

1850.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Ergün ÇİL, Özlem M. BOSTAN , Erdal EREN, Fahrettin UYSAL / İstanbul Tıp Kitabevi
Genre: Tıp Bilimleri

 

“ÇOCUKLARDA BULGUDAN TANIYA ALGORİTMALAR” kitabının ilk baskısı pandemi ve diğer olumsuz koşullara karşın çok büyük ilgi görmüş, 1.5 sene gibi kısa bir sürede tükendiği için “GENİŞLETİLMİŞ VE GÜNCELLENMİŞ 2. BASKI” yapılmıştır. Kitabımız pediyatri alanında Türkiye’de çıkmış olan en kapsamlı, pratik, güncel ve yararlı “algoritma” kitabıdır.

Türkiye, Almanya, ABD ve Kanada’dan 161 yazarın katkılarıyla oluşturulan bu kitap en güncel bilgileri içermektedir. Bu nedenle çocukluk çağı problemleriyle ilgilenen her doktorun el altında bulundurması gereken kitapların başında gelmektedir.

Kitapta 184 adet sık görülen çocukluk çağı probleminin algoritmik çözümleri bulunmaktadır. Çocuk sağlığı ve hastalıkları yan dal konularına ek olarak: Çocuk cerrahisi, çocuk psikiyatrisi, çocuk ortopedisi, dermatoloji, genetik, göz hastalıkları, KBB hastalıklarına ait algoritmalar da mevcuttur. Kitaba ait web sayfasından tüm jeneriği, örnek konuları, videoları ve yeni eklenen ve yeniden düzenlenen konuları görebilirsiniz: www.cocukalgoritma.com

 

 
1. Hamur, karton, 828 pages, 2021
ISBN: 9786257291361