Damardaki Kristal - Metamfetaminle Büyümek - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Roman » Damardaki Kristal - Metamfetaminle Büyümek

Damardaki Kristal - Metamfetaminle Büyümek


 

299.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Nic Sheff / Pegasus Yayınları
Genre: Roman

Damardaki Kristal

 Korkunç bir bağımlılık ve hayatın pençesinde var olma mücadelesi...

Nic Sheff ilk kez on bir yaşında sarhoş olur. Takip eden yıllarda sık sık ot içer, kokain ve ekstazi kullanır, metamfetamin ve eroine bağımlı olur. Buna rağmen bırakabileceğini ve istediğinde hayatını yoluna koyabileceğini zannetmektedir. Bir yaz günü Kaliforniya’da hızla tekrar uyuşturucuya başladığında fikri değişecektir.

Keskin ve dürüst bir üslupla uyuşturucuya başlama ve iyileşme yolunda attığı adımları anlatan Nic, gerçek hikâyesinin çetin ve yürek burkan detaylarını anlatmaktan çekinmiyor. Okurlar Nic’in uyuşturuculara giderek saplanmasına şahit olurken Nic de ailesi ve kullandığı uyuşturucularla ilgili çalkantılı geçmişini gözler önüne seriyor. Dehşet verici bir portre... fakat içinde umuda da yer var.

“Ağdasız, güçlü ve dürüst.”

- The Bookseller

“Sheff bağımlılıklarına karşı verdiği kişisel çabasını bu dokunaklı ve kimi zaman huzursuz eden anı kitabında gözler önüne sermiş.”

- Publishers Weekly

“Sürükleyici, ustalıkla yazılmış, incelikli, yakıcı ölçüde dürüst ve eşit ölçüde esaslı. Her gencin ve her genç ebeveyninin kesinlikle okuması gerekiyor.”

- London Daily Mail

 

 

 
2. Hamur, karton, 352 pages, 2019
ISBN: 9786052996690