Sözü Uçup Yazısı Kalanlar - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Kıbrıs Kitapları » Söyleşi-Röportaj » Sözü Uçup Yazısı Kalanlar

Sözü Uçup Yazısı Kalanlar


 

90.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Eralp Adanır / Kıbrıs Türk Yazarlar Birliği
Genre: Söyleşi-Röportaj

 

 

Eralp Adanır’ın 8’inci kitabı olan “Sözü Uçup Yazısı Kalanlar”, 2005 yılından bugüne Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda ekranlara gelen Kıbrıs Türk Edebiyatı içerikli “Kum Saati”nin devamı niteliğindeki “Söz ve Yazı”da, bugüne kadar yaptığı röportajları, hayatta olmayan yazar ve yayınları üzerine gerçekleştirdiği söyleşileri içeriyor.

Kitapta; Yazar Bener Hakkı Hakeri, Fikret Demirağ, Erdal Camgöz, Kamil Tuncel, Nail Atalay, Özer Hatay, Çağla Konuloğlu, Esat Faik Muhtaroğlu yer alıyor.

Kitabın önsözünde ise Kıbrıs Türk Yazarlar Birliği Başkanı Şevket Öznur’un şu ifadeleri var: “Elinizdeki bu çok değerli çalışma, değerli Araştırmacı-Yazar Eralp Adanır’ın bugün aramızda olmayan, sonsuz ışıklar içinde yer alan, ülkemizin önemli aydınlarıyla yapmış olduğu röportajları içeriyor. Eralp Adanır’ın kayıt altına aldığı bu önemli veriler, ekinimizin geleceğe taşınması ve geçmişi aydınlatması açısından çok önemlidir. Toplum olarak kayıt altına alma, arşivleme alışkanlığımız olmadığı için, bu kitap çok çok önemli bir arşiv niteliği taşıyor.”

 

 
2. Hamur, karton, 2016
ISBN: 9789963221219