Gaia Etkisi (Gaia ile İnsanlık Arasındaki Olağanüstü İşbirliği Sistemi) - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Spiritüel » Gaia Etkisi (Gaia ile İnsanlık Arasındaki Olağanüstü İşbirliği Sistemi)

Gaia Etkisi (Gaia ile İnsanlık Arasındaki Olağanüstü İşbirliği Sistemi)


 

165.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Kryon, Monika Muranyi / Akaşa
Genre: Spiritüel

Kryon çeyrek yüzyıldır Lee Carroll kanalıyla tüm insanlığa çok önemli, aydınlatıcı ve sevgi dolu spiritüel mesajlar vermiş ve onun birçok dile çevrilen kitapları bu bilgilerin dünya çapında bilinip sevilmesine neden olmuştur.

Avustralyalı yazar Monika Muranyi, Kryon tarafından Gaia ve insanlık hakkında verilmiş ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olan bilgileri büyük bir çalışma sonucunda bu kitapta bir araya getirmiştir. Yazar kişisel deneyimleri ve içgörüleri ile Kryon'un öğretilerini ve bilgeliğini birbirine örerek kökenlerimiz ve burada neden bulunduğumuz konu-sunda eşsiz bir tablo sunmuştur. Ayrıca, yazarın tüm konuyu daha da açıklığa kavuşturmak için Kryon'a sorduğu otuz sorunun yanıtları da bu kitapta yer almaktadır. Bu çalışma sayesinde artık Dünya enerjileri ve onların insanlıkla nasıl karşılıklı ilişki ve etkileşime sahip oldukları konusunda ve aşağıda sıralanan önemli konularda çok daha büyük bir anlayışa sahip olabiliriz:

Dünya Tarihi, Lemurya Uygarlığı, Yerli Halklar, Tasarımcı Manyetik Alanlar, Geleceğin Bilimi, Fiziğin Yeni Yasaları, Evrensel Yasalar, Kuantum Görüş, Dünya'nın Enerji Ağları, Ley Hatları, Portallar, Vorteksler, Vortallar, Boşluk Noktaları, Yaratılış Mağarası, Yeni DNA Ayarlaması, Dünya'nın Kundalini Enerjisi, Gaia ile Evrenin İlişkisi, Gamma Enerjisi, Güneş Sisteminin Manyetik Alanları, Güneş Sistemi ve Astroloji, Galaksinin Kuantum Enerjisi, Pleiadesliler, Gaia'nın Yükselmiş Toprağı, Gaia'nın Çözülmemiş Gizemleri, İnsanların Korunması, Hayaletler, Balinalar ve Yunuslar, Türlerin Yok Oluşu.

 
336 pages, 2015
ISBN: 9789756793954