Ateş (Yedi Krallık Üçlemesi - 2) - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Fantastik » Ateş (Yedi Krallık Üçlemesi - 2)

Ateş (Yedi Krallık Üçlemesi - 2)


 

399.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Kristin Cashore / Pegasus Yayınları
Genre: Fantastik

Yedi krallığın ötesinde... Hem hayranlık uyandıran hem de kalplere korku salan bir kız yaşıyor.

Vadi'de huzur kalmamıştır. Kral Nash, ordularını toplamış asi lordların yanı sıra ormanlardaki casus ve haydutlarla baş etmek durumundadır. Vahşi güzelliği ve alev gibi saçlarıyla Fire, son insan canavardır. Hem nefret hem de hayranlık uyandıran bu genç kadın, zihinleri kontrol edebilmektedir. Ancak masum insanlara zarar vermekten çekindiğinden bu eşsiz yeteneğini bastırmaktadır. Kral'a karşı bir komployu bozmak için Fire'ın yeteneğine ihtiyaç duyulunca Kral'ın Kenti'ne çağırılır. Bildiği dünyayı geride bırakan Fire, gücünün hayal dahi edemeyeceği bir boyuta ulaştığını görecektir. Yeteneğiyle tüm krallığı kurtarması bile mümkündür. Tabii babası gibi bir şeytana dönüşmekten korkmazsa...

"İçinde macera, romantizm ve gizemli yaratıklar barındıran bu kitap, okurlarına 'Böyle güçlerim olsa nasıl olurdu? dedirtecek hayaller kurduruyor." 
-New York Times-

"Ateş'e daha ilk sayfada âşık oldum. Güzel üslubu, zengin dünyası, incelikli olay örgüsü ve çarpıcı karakterleriyle bu senenin en beğendiğim kitabı. Herkese tavsiye ederim." 
-The Book Smugglers -

"Bu müthiş romanı elinizden bırakmanız zor. Herkes için bir şeyler var: nefes kesici betimlemeler, hızlı ilerleyen olay örgüsü, gerçekçi karakterler, savaşlar ve romantizm, ayrıca başkahraman her şeyi birbirine çok iyi bir şekilde bağlıyor." 
-Waterstones Books Quarterly-

"Ateş ilginç, eğlenceli ve yeni. Devamını sabırsızlıkla bekletecek türden bir kitap." 
-Bookgeeks-

"Hikâyenin geçtiği ortam zengin ve çok iyi betimlenmiş, karakterler çok yönlü, ilgi uyandırıcı ve inandırıcı; romantizm detaylı bir şekilde işlenmiş. Cashore içinde yaşanılmasından keyif alınacak bir dünya yaratmış." 
-The Book Bag-

"Yetenek'ten sonra gelen bu devam kitabında gençliğe dair sorular mevcut: Ben kimim? Ebeveynlerimle ilişkim nasıl? Hangi seçimler hayatımı belirleyecek?" 
-The Washington Post-

 
464 pages, 2014
ISBN: 9786053431640