Doğum Tarihinizdeki Şifre - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Spiritüel » Astroloji-Fal-Rüya Tabirleri » Doğum Tarihinizdeki Şifre

Doğum Tarihinizdeki Şifre


 

199.00 TL


Stock Statement

Mevcut değil
Not in stock, you may request the book and you will be notified when it is arrived.


 
Nilda Ferhan Efeçınar / Arel Kitap
Genre: Astroloji-Fal-Rüya Tabirleri

Doğum Tarihinizdeki Şifre doğduğunuz andan itibaren yaşayacağınız serüvene ışık tutan muhteşem bir kitap.
Nilda Ferhan Efeçmar bu kitabıyla doğum tarihinizden çıkan KOD'a göre karakter yetenek ve davranış modelleriyle ilgili çok çarpıcı analizler paylaşıyor.


Doğum tarihinizdeki KOD'unuzu inceleyerek yeteneklerinizi geçebileceğinizi bu kitapla keşfedeceksiniz. Neden benzer olayları tekrar tekrar yaşadığınızı davranış modellerinizin yaşamınıza etkisini doğduğunuz anda armağan edilen olumlu yönleri ve bunları nasıl daha iyi kullanabileceğinizi bu kitapla öğreneceksiniz.


Gücünüzü fark edip muhteşem bir yaşam inşa etmenizi sağlayan Doğum Tarihinizdeki Şifre KOD'unuzda yer alan olumsuz davranış modellerinizi dönüştürebileceğiniz olumlamaları ve Esmaları da beraberinde sunuyor.


Bu kitapta çocuğunuz hakkında da önemli bilgiler Çocuklar ve öncesindeki İndigoların yapıları huyları ve özelliklerini öğreneceksiniz.
Nilda Ferhan Efeçmar Kristal Çocuklar İndigolar ve öncesine ait doğum tarihleri hakkında dünün bugünün ve gelecek neslin davranış modellerinin neden ve çözümlerini kod analiz olumlama ve Esma1 ' L Tarihinizdeki Şifre'de paylaşıyor.

 
2. Hamur, karton, 592 pages, 2021
ISBN: 9786057063328