Cesaret - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Kişisel Gelişim » Cesaret

Cesaret


 

215.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Debbie Ford / Butik Yayınları
Genre: Kişisel Gelişim

(Korkunun Üstesinden Gelmek ve Özgüven Geliştirmek)

Kitaplarıyla New York Times'ın çok satanlar listesinden düşmeyen yazarı Debbie Ford en güncel, kişisel, güçlü ve pratik çalışmasıyla güvensizlik ve korkuları aşmak ve içimizde var olan cesareti harekete geçirmek için kanıtlanmış bir süreç sunuyor.

"Kaç kez küçüldüğünüzü hissettiniz?
Kaç kez kendinizi bir parçası olmak istemediğiniz bir role uyduracak kadar küçülttünüzü? Kaç kez haykırmak isterken çenenizi kapattınız ya da sizin iyiliğinizi istemediğini
bildiğiniz birine güç verdiniz? Kaç kez aklıselim bir tercihte bulunmak yerine yanlış bir davranışa teslim oldunuz? Kaç kez kendinize, "Yapamam. Yeterince güçlü değilim. Arzu ettiğim gibi biri olmak için yeterince cesur veya kendimden emin değilim," dediniz?"

Her gün biz ya kendimizden emin ve güçlü hissettiren ya da bizi en çok arzuladığımız şeylerden mahrum bırakan yüzlerce tercihle karşılaşırız.Özgüvenden yoksun olduğumuzda, istediğimiz şeye sahip olma, gerçekleri söyleme, geleceğimizin temelini değiştirecek radikal değişimler yapma gibi adımlar atacak kadar değerli olmadığımızı düşünürüz. Kendimizi aciz, çaresiz ve güçsüz hissettiğimizde, yenilgi, olumsuzluk ve arzu ettiğimiz yaşamları sürdürmemizi önleyen korku düşüncelerini savuşturacak güçten mahrum kalırız.

Bu kitapta Debbie Ford, insanları esir alan duygusal yükten kurtulmalarına yardımcı oluyor, özgüveni ve özgün kişisel ifadeyi keşfetmek için etkileyici bir yol sunuyor. Yedi yönlendirici ilke sunan Ford okurları korku ve güvensizliğin tuzaklarından çıkarıp en başından beri var olan bir cesaretin gücüne, kuvvetine ve özgürlüğüne götürmektedir.

"Debbie Ford'un yazılarındaki berraklık bana ilham verdi, beni rahatlattı, büyümeye ve kendimi yaşamdaki amacımla bir olmaya teşvik etti. Bilgeliğini paylaştığı için ona her zaman minnettar kalacağım."
-Alanis Morissette-

 
2. Hamur, karton, 188 pages, 2012
ISBN: 9786055524876