Anahtar Deliğinden Esen Rüzgar - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Macera-Gerilim-Korku » Anahtar Deliğinden Esen Rüzgar

Anahtar Deliğinden Esen Rüzgar


 

195.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Stephen King / Altın Kitaplar Yayınevi
Genre: Macera-Gerilim-Korku

Roland ve arkadaşları, ışın demetine doğru süren yolculuklarında yeri göğü birbirine katan, ağaçları köklerinden söken bir fırtınaya yakalanırlar. Fırtınadan korunmak için sığındıkları yerde, Roland yanındakilere iki garip öykü anlatır ve böylelikle bin bir sıkıntı içinde geçen gençliğine ışık tutar.

Annesini öldürmenin vicdan azabıyla yaşayan Roland'ı babası son katliamı soruşturması için çiftliğe yollar. Genç silahşör, kanlı çizme izleri ve hayvanların pençeleriyle parçalanmış asillerle karşılaşınca, bu korkunç kıyımın sürekli şekil değiştiren büyücünün marifeti olduğunu anlar. Olaylara tanık olan hayatta tek kişi kalmıştır. Billy Streeter adındaki bu cesur çocuk korku içinde yaşamaktadır. Roland çocuğu korkularından arındırmaya çalışır. Geceleri uyumadan önce ona, annesinin kendisine okuduğu "Anahtar Deliğinden Esen Rüzgâr" öyküsünü anlatır. Ve ona şunu söyler: "Bunun gibi öyküler bizlerle birlikte yaşar."

Kara Kule serisi hayranları roman içinde roman olan bu öyküde Roland ve ka-tet'inin kentten ayrılıp Calla Bryn Sturgis sınırlarına ulaşana dek aradan geçen zaman içinde başlarına gelenlere ve Orta Dünya'nın son silahşörü Roland Deschain'in gençlik ve yaşlılık yıllarına tanıklık edecekler.

 
2. Hamur, karton, 328 pages, 2012
ISBN: 9789752115705