Ağaçtaki Gözcü - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Macera-Gerilim-Korku » Ağaçtaki Gözcü

Ağaçtaki Gözcü


 

250.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Rebecca Pawel / Literatür Yayınları
Genre: Macera-Gerilim-Korku

Edgar ödüllü yazar, Rebecca Pawel'in tarihsel polisiye dizisinin üçüncüsü olan bu kitapta Gardia Teğmen Carlos Tejada ve hamile karısı Elena, yeni görev yerleri Potes'e giderler. Burası gerillaların diyarı sayıldığı için pek hoş karşılanmazlar.

Tejadaların gelişinden iki gün sonra, çok miktarda dinamitin çalındığı haberi gelir. Şayet dinamitler gerillaların eline geçrse, o zaman tüm köprüler tehlike altında demektir. Tejada, tam iz üzerindeyken, bu defa da nehir kenarında bir ceset bulunmasıyla olaylar iyice kontrolden çıkmış olur. Cesedi bulan da, ne yazık ki Elena olur. Elena, hamileliğin zorluklarının yanı sıra, bu şok ve yalnızlık duygularıyla da baş etmek zorundadır.

Kaçakçılık, cinayet, adam kaçırma ve hırsızlık gibi bir dizi macera onları beklemektedir. Pawel, gerilla liderlerinden biri, yöre halkı ve papaz karakterleri arka planda olmak üzere Tejada ve Elena'nın evlilikleri ve savaş sonrası İspanya'sının politik panoramasını harmanladığı bu romanında bizi yeni bir maceraya sürüklemektedir.

 
2. Hamur, karton, 333 pages, 2011
ISBN: 978-975-04-0580-8