Ptaah-Pleiades Mesajları 2 - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Spiritüel » Ptaah-Pleiades Mesajları 2

Ptaah-Pleiades Mesajları 2


 

155.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Jani King / Akaşa
Genre: Spiritüel

1991 yılının ikinci yarısında gerçekten olağandışı ve çok özel bir şey oldu. Avustralya'nın Kuzey Queensland sahilinin tepelerindeki bir evde bir grup insan on altı hafta boyunca, yıldız halkından birinin öğretisini dinlemek üzere düzenli biçimde toplandı: Pleiades Takımyıldızı'ndan P'taah'ın sevgi ve bilgelik dolu öğretisini.

İnsanlığın, huzursuz, korku dolu bir bilinç ve içimizdeki Tanrı'nın yadsınmasının insafsız etkileri yüzünden daha önce hiç olmadığı kadar gerilim ve ıstırap içinde yaşadığı bir dönemde, P'taah iletişimi bundan daha uygun bir zamanlama ile yapılamazdı.

P'taah, insanlığı ayrılıktan Bir'liğe geçirecek olan büyük değişime hazırlayan yüce varlıklardan biri. Onun medyum Jani King aracılığıyla verdiği, sınırsız bir sevgi, sevinç, yükseliş mesajı ve günlük hayata uygulanabilir bir somut bilgidir; her ne kadar bu bilgi insan realitesini oluşturan inanç yapılarını temelinden sarsacak olsa bile.

P'taah, İnsanlık ve Dünya gezegeni için gelecek olan yüce değişimlerden söz ediyor, o görüş alanımızı yaşam-dolu ve çok-boyutlu bir evrene açıyor. O, İç-Dünya halkından ve yıldız-halkından(uzaylılardan) söz ediyor, ve böylece bize asla yalnız olmadığımızı hatırlatıyor. Dahası, o bize, korkuyu sevgiye dönüştürmemiz, gerçekte kim olduğumuzu keşfetmemiz için büyük bir anlayış sunuyor. O, insanı hayatta kalabilme mücadelesi içeren bir bilince hapseden dogmaların ve kavramların prangalarını yumuşaklıkla eritiyor, ve tüm görünümlerin aksine, insanlık için muhteşem güzellikte bir kaderi ifşa ediyor.

Yıldız-halkının insanlara olan sevgisi P'taah'ın kendi sözlerinden daha iyi ifade edilemezdi:

Sizi yuvaya getirmek için her şeyi yapacağız

 
3. Hamur, karton, 317 pages, 1999
ISBN: 975-6793-05-2