Ruhsal Büyüme - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Spiritüel » Ruhsal Büyüme

Ruhsal Büyüme


 

135.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Sanaya Roman / Akaşa
Genre: Spiritüel

Bilge bir ruhsal rehber olan Orin'in sunduğu bu öğreti, binlerce insanın ruhsal gelişimini dev bir sıçrayışla hızlandırmasına, hayatını daha büyük sevinç, uyum, huzur ve sevgiyle yaşamasına yardımcı olmuştur.

Ruhsal Büyüme, günlük hayatınızda nasıl Yüksek Benliğiniz haline geleceğinizi, daha yüksek amacınızla ilgili bir vizyonu nasıl yaratacağınızı ve istediğiniz şeyi süratle ve kolaylıkla nasıl tezahür ettirebileceğinizi açıklıyor. Yine bu kitapta, şifa ve gelişim için ışıkla çalışmayı, güçlü bir yaratıcılık yeteneği için Evrensel Zihin'le birleşmeyi ve daha yüce amacınızı gerçekleştirmek için Yüksek İrade ile bağlantı kurmayı da öğreneceksiniz.

Ruhsal Büyüme size illüzyon perdelerini kaldırmanız, gerçeği görmeniz, zamanı genişletip daraltmanız, titreşiminizi yükseltmeniz, daha yüksek bilinç düzeylerine ulaşmanız, gönlünüzü açmanız ve kendinizi yeni, daha sevecen bir gözle görmeniz için de gereçler veriyor.

Ruhsal Büyüme size bağsızlık, iradenin doğru kullanımı, başkalarının enerjileri karşısında geçirgen olma, Yüksek Benliğiniz olarak iletişimde bulunma becerilerini kullanmak suretiyle başkaları ile daha doyum verici ilişkiler kurmayı ve bir ışık kaynağı olarak, dünya hizmeti yoluyla gelişmeyi öğretiyor.

Bu kitap, kim olduğunuz, neden burada bulunduğunuz, buraya ne yapmaya geldiğiniz hakkında çok şey bilmeyi isteyenlere ruhsal büyüme yolunda bir sonraki adımı sunmaktadır.

Dünya katına gelmekte olan daha yüksek enerjilerle uyum içine girebilir ve kendiniz için düşlediğiniz en iyi hayatı yaratmak üzere onları kullanabilirsiniz.

 
3. Hamur, karton, 264 pages, 2004
ISBN: 9786059262026