Kozmia Sa - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Spiritüel » Gizem-Parapsikoloji » Kozmia Sa

Kozmia Sa


 

100.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Devir Korkmazhan / Mephisto Kitabevi
Genre: Gizem-Parapsikoloji

Devir Korkmazhan, doğrusal bilgi akış yöntemini kullanarak mutlak öz bilinci Aumon "Kozmai Sa" vasıtasıyla kozmik hafıza merkezinden çeşitli boyutlararası bilgiler aktarmaktadır. Kitabında bilinçsel açılımlarınız için kendi kodlarınızı nasıl alabileceğinizi de tarif etmektedir. Ve bu kitapta sizi süpriz bir beta boyut gezisi beklemektedir.

Bir çeşit kodlama sistemiyle yazılan kitaptaki bazen birleşik boyutsal lisanla da anlatılan etkili teknolojik bilgileri, kavramları, açıklamaları, sırları, fonksiyonları ve internette messenger aracılığı ile gerçekleştirilen sohbetleri okudukça bu bilgilerden alacağınız yüksek enerjilerle gerektiği gibi şoklanacak ve uygun zamanlama kodlarınızla çeşitli boyutsal açılımlarınızı gereği gibi yaşayabileceksiniz. Kitapta sizinle paylaşılan "boyutsal yazı şekilleri" ile de bu açılımlarınız daha da zenginleşecektir.

Bu kitap; tam da bunu amaçlayarak yazılmış, sizlere özgür birer boyutlararası varlık olma yoluyla hizmet veren, saf sevgi, birlik ve şifanın ana tema olduğu çok değerli boyutlararası ana rehber değerindedir.

 
2. Hamur, karton, 261 pages, 1, 2004
ISBN: 975-8868-05-5