Ruhların Yolculuğu - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Spiritüel » Ruhların Yolculuğu

Ruhların Yolculuğu


 

250.00 TL


Stock Statement

Mevcut değil
Not in stock, you may request the book and you will be notified when it is arrived.


 
Michael Newton / Ruh ve Madde Yayınları
Genre: Spiritüel

Bu çarpıcı kitap ölümün ertesinde ruhlar dünyasındaki yaşanının üzerindeki esrar perdesini ilk defa kaldırıyor. İpnoterapist Dr. Michael Newton deneklerinin ölüm sonrası saklı anılarına ulaşmak için özel bir ipnoz tekniği geliştirmiştir. Bunların yazıya dökülmesi süper bilinç durumuna getirilen yirmi dokuz kişinin anlatılarının toplandığı bir tür "seyir defteri"ni ortaya çıkarmıştır. Derin ipnozda iken bu denekler tekrarlanan bedenlenmeleri arasında başlarına neler geldiğini heyecan verici bir şekilde tanımlamaktadırlar. Verdikleri canlı ayrıntılar ölümün nasıl bir şey olduğunun, öldükten hemen sonra kimle karşılaştığımızın, ruh dünyasının gerçekte nasıl bir yer olduğunun, ruh olarak nereye gittiğimizin ve ne yaptığımızın ve niçin belli bedenlerde geri gelmeyi seçtiğimizin tam bir resmini önümüze koymaktadır.

Ruhların Yolculuğunu okuduktan sonra insan ruhunun ölümsüzlüğünü daha iyi idrak edecek... ve hayatınızdaki olayların ardındaki nedenleri anlamaya başladıkça her gün içinde olduğunuz kişisel zorluklarınızı onların hangi maksada hizmet ettiklerine dair artan kavrayışınızla karşılayacaksınız.

Derin ipnoz durumunda iken bu yirmi dokuz kişi ebedi ruhlar olarak hayatlar arasındaki deneyimlerini hatırlamışlardır. Olağanüstü öykülerini okurken şu spesifik konular hakkında bilgi sahibi olacaksınız:

- Ölmek nasıl bir şeydir?

- Öldükten hemen sonra neler görürsünüz ve neler hissedersiniz?

- Ruhsal rehberler.

- "Karmaşa" içindeki ruhlara ne olur?

- Ruh dünyasında niçin belli ruh gruplarına atanırsınız ve orada ne yaparsınız?

- Yeryüzüne dönmek için yeni bedeninizi nasıl seçersiniz?

- Farklı ruh düzeyleri: başlangıç, orta ve ilerlemiş.

- Yeryüzündeki ruh eşlerinizi tanımayı ilk olarak ne zaman ve nerede öğrenirsiniz?

- Hayatın amacı ve bir "yaratıcı"nın tezahürleri.

 
2. Hamur, karton, 356 pages, 8, 2023
ISBN: 9786056544064