Etkili NLP Becerileri - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Kişisel Gelişim » Etkili NLP Becerileri

Etkili NLP Becerileri


 

175.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Richard Youell, Christina Youell / Nova Kitap
Tür: Kişisel Gelişim

Neden bazı insanlarla geçinmekte zorlandığınızı ya da bazılarının neden sizden farklı şekilde düşünüyormuş gibi geldiğini merak ettiğiniz oldu mu?

• Neden iş hayatınızdaki bazı insanları zorlayıcı ya da agresif bulurken bazılarını pasif veya uysal bulduğunuzu düşündünüz mü?

• Peki ya hiç bir toplantıyı nasıl daha iyi yönetebileceğinizi öğrenmek istediğiniz ya da neden bazı insanların yaptığınız veya söylediği bir şeye belirli bir şekilde tepki verdiklerini anlamak istediğiniz oldu mu?

Nöro Linguistik Programlama (NLP), yani Türkçe ismiyle Sinir Dili Programlaması mevcut en güçlü iletişim araçlarından biridir. İnsanları neyin harekete geçirdiğini anlamamıza, insanları etkilememize ve ikna etmemize yardımcı olduğu gibi biriyle iletişim kurduğumuzda gerçekte neler olduğuna dair de bir fikir verir.

İşte Etkili NLP Becerileri, ihtiyacınız olan tüm bu NLP modellerini, araçlarını, becerilerini ve davranışlarını kapsıyor ve bu bilgiyi işyerindeki performansınızı iyileştirmeye nasıl kanalize edeceğinizi anlatıyor. Bu kitapla kendinizi ve başkalarını nasıl yöneteceğinizi, istediğinizi elde etmek için dili nasıl kullanacağınızı, sonuç odaklı düşünmeyi, biriyle nasıl yakınlık kuracağınızı ve başkalarını nasıl motive edeceğinizi keşfedeceksiniz.

Beynin işleyişine dair önemli bilgiler ve öğrenmenizi geliştirmeye yönelik olmazsa olmaz teknikler içeren Etkili NLP Becerileri, NLP modelini kullanarak kariyerinde ilerlemek isteyen herkese hitap edecek bir kitap.

 
2. Hamur, karton, 208 sayfa, 2022
ISBN: 9786258489194 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.