Yin Yoga - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Sağlık » Yoga-Meditasyon » Yin Yoga

Yin Yoga


 

349.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Paul Grilley / Pingala Yayınevi
Tür: Yoga-Meditasyon

 

Batı'da yoga pratiği genellikle yang nitelikte veya kaslara yönelik uygulanıyor olsa da, yoganın görece daha az bilinen Yin yanı, dengeli bir yaklaşımla, fiziksel ve ruhsal bütünlüğü tamamlar. Yin ve yang yoga uygulamalarının arasındaki temel fark, yin pozlar kaslar gevşek şekildeyken pozda uzun süre kalınarak uygulanmalıdır. Paul Grilley'in bu kitabında, temel pozları yin şekilde nasıl uygulabileceğiniz detaylı bir şekilde tarif ediliyor. Akupunktur Teoirisi'ndeki meridyenlerin, bedendeki bağ doku aracılığıyla akımını sürdürdüğünü anlatan Modern Meridyen Teorisi'ne paralel olarak; Grilley aynı zamanda, Yin Yoga'nın özellikle bu bahsi geçen dokulara yönelik tasarlandığını anlatıyor.

Ek olarak, Yin Yoga, uygulayıcılarını etkili bir meditasyona hazırlar. Fiziksel pozlardan daha öte birşey araştıran yoga uygulayıcıları için bu kitap; çakralar, nefes teknikleri ve meditasyon hakkındaki bölümlerle de beraber daha derin spiritüel katmanlara hitap eder.

"Yin Yoga'nın kolay olduğunu düşünenler varsa, bu ktapta oldukça yoğun pozların fotoğraflarına dikkatlice bakmalılar. Grilley'in teknikleri yoga meditasyon ve Teoist geleneklerin özgün bir harmanı." Publisher Weekly

 
2. Hamur, karton, 134 sayfa, 2020
ISBN: 978-605-06298-0-4 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.