Rusça Konuşanlar İçin Türkçe Dil Bilgisi - Işık Kitabevi
Logo

  • İktisat Üzerine - Oikonomikos
    Ksenophon
    Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları

     Ksenophon (MÖ yaklaşık 432 - MÖ 355): Atinalı yazar, tarihçi, komutan. Pel... 

  • Kirpi Masalı
    Can Göknil
    Can Çocuk Yayınları

    Can Göknil'den bir özveri ve dostluk masalı Uzak bir ülke... Yağmursuz ge&cc... 

Türler » Eğitim » Dil Öğrenimi-Gramer » Rusça Konuşanlar İçin Türkçe Dil Bilgisi

Rusça Konuşanlar İçin Türkçe Dil Bilgisi


 

360.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Serap Özmen Kalmutskaya / Delta Kültür Basım Yayın
Tür: Dil Öğrenimi-Gramer

 

Bu kitapta, Türkçeyi yeni öğrenmeye başlayan öğrenciler için gramer kuralları basit, eğlenceli ve çağdaş bir dille anlatılmış, öğrencilerin sıkılmadan Türkçeyi öğrenmeleri hedeflenmiştir. Kitap on dersten oluşmaktadır. İlk üç derste, Türk diliyle tanıştırma amaçlı basit cümleler kullanılmış, basit gramer konuları anlatılmıştır. Üçüncü dersten sonra öğrencilerin okuma-anlama, yazma ve konuşma becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla çeşitli oyunlar, okuma metinleri, resimli hikâyeler, karikatürler konmuştur. Tüm bu materyallerin konulmasındaki amaç, sıkıcı ve zor olan dil öğrenimi sürecini öğrenciler için ilginç bir hâle getirip öğrencinin ilgisini kaybetmemesini sağlamaktır. Öğrencilere hem gramer hem de alıştırma bölümünü kullanma kolaylığı sağlayabilmek amacıyla eserin arka yüzü de Alıştırma Kitabı olarak tasarlanmıştır. Alıştırma Kitabı’na her konuya uygun, öğrencilerin öğrendikleri konuları pekiştirmelerine yardımcı olması için yeterli sayıda alıştırma konmuştur.

 

Здравствуйте!

Будучи учителем с пятнадцатилетним стажем я поняла, что если ученикам скучна грамматика, не интересные тексты для чтения и упражнения, то они быстро теряют интерес к изучению языка. Так же, многие преподаватели турецкого языка используют устаревшие учебники. Зачастую, в этих книгах указаны старые правила и слова, которые, мы турки, давно уже не используем. Именно из-за этого, у меня возникла идея написать эту книгу.

Я постараюсь убрать всю ненужную информацию и сделать процесс изучения грамматики наиболее простым и понятным. Эта книга, как таблетки – компактно, быстро и эффективно!

Но не нужно забывать, что все мои старания могут оказаться бесполезными, если вы не будете максимально прилагать свои усилия.

Давайте начнем. Ни пуха ни пера!

 

 
2. Hamur, karton, 2018
ISBN: 9786052267530 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...