Anne La Maison Aux Pignos Verts (Yeşilin Kızı Anne) Fransız - Türkçe Bakışımlı Hikayeler - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Eğitim » Dil Öğrenimi-Gramer » Anne La Maison Aux Pignos Verts (Yeşilin Kızı Anne) Fransız - Türkçe Bakışımlı Hikayeler

Anne La Maison Aux Pignos Verts (Yeşilin Kızı Anne) Fransız - Türkçe Bakışımlı Hikayeler


 

60.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Lucy Maud Montgomery / Dorlion Yayınevi
Tür: Dil Öğrenimi-Gramer

Matthew Cuthbert vivait avec sa soeur Marilla dans leur ferme sur l'İle-du-Prince-Edouard au Canada. Leur ferme, les Pignons Verts, se trouvait juste a l'exterieur du petit village d'Avonlea. Matthew avait presque soixante ans et une longue barbe brune. Sa soeur avait cinq ans de moins que lui. Ils etaient tous les deux grands et minces, avec des cheveux fonces. Tout le monde a Avonlea savait que les Cuthbert étaient des gens paisibles qui travaillaient dur dans leur ferme.

Matthew Cuthbert kardeşi Marilla ile birlikte Kanada'daki Prens Edward Adasında bulunan çiftliklerinde yaşarlardı. Çiftlikleri, Green Gables, küçük bir köy olan Avonlea'nın hemen dışındaydı. Matthew yaklaşık altmış yaşındaydı ve uzun kahverengi sakalı vardı. Kız kardeşi ondan beş yaş küçüktü. Her ikisi de uzun ve zayıftı, siyah saçları vardı. Avonlea'daki herkes Cuthbert'lerin çiftliklerinde canla başla çalışan huzurlu insanlar olduklarını biliyorlardı.

 
2. Hamur, karton, 72 sayfa, 2018
ISBN: 9786052490280 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...