Dijitalizm - Işık Kitabevi
Logo

  • Körfeze Açılan Pencere
    Debbie Macomber
    Epsilon Yayıncılık

    New York Times’ın çoksatan yazarı Debbie Macomber’ın bu ... 

  • Beslenme İlkeleri
    H. Elif Özkeleş, Mustafa Tayar, Nimet Haşıl Korkmaz
    Dora Basım Yayın

    Beslenme ve Sağlık: Beslenme Bilimi, Beslenme biliminin gelişmesi, Tanımlar, Gıda, Beslenme, K&ou... 

Türler » İnsan ve Toplum » İletişim-Medya » Dijitalizm

Dijitalizm


 

150.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Said Ercan / Motto Yayınları
Tür: İletişim-Medya

Bu kitap aslında bir buluşmayı temsil ediyor. Gerçek hayatta başlayan ve sanala taşınan, sanalda başlayan ve gerçeğe taşınan bir buluşma, dijitalin kalbine başlatılan yolculuğun dokunsal hali.

Dijital pazarlama, sanal gerçeklik, sosyal medya bağımlılığı, yapay zeka, dijital iletişim, sosyal medya uzmanlığı, viral pazarlama, bloglar, influencerlar ve daha bir çok konu ele alındı.

Sosyal medyanın sosyolojik, psikolojik, ekonomik etkileri; insanın dijital dönüşümü ile kadim dünya nereye gidiyor? İnsan kaynakları nereye gidiyor? İş dünyası nereye gidiyor. Çocuklarımız nereye gidiyor?

Dijitalizm hem olumlu, hem de olumsuz anlamda yeni bir dünyayı işaret ediyor. Dijital dünya baş döndürücü bir şekilde büyümeye devam ediyor. Dijital insan kendine yol arıyor, amaç arıyor, dijitalleşemeyenler ise bir yerden başlamak istiyor.

Bu çalışma, Kalbi olan, vicdanı olan, ruhu olan, merhameti olan bir dijital dünyayı nasıl kurabiliriz? sorusuna kafa yoruyor.

Elinizdeki kitabın açtığı yol, sizin de hayatınıza heyecan verebilir. Dijital dünya ile ilgili farkındalık oluşturabilir, bu farkındalığın yolundan giderseniz etkilenen değil, etkileyen, izleyen değil izlenen olabilirsiniz.

Teknoloji freni boşalmış bir kamyon gibi ilerliyor. İşte bu yüzden dijital dünyayı çok iyi bilmemiz gerekiyor. Teknolojinin dümenine robotlaşmamış insanı yeniden geçirmek için bu kitap mütevazı katkıdır.

 
2. Hamur, karton, 230 sayfa, 2, 2023
ISBN: 9786052173237 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...