Kadim Aşk Öğretileri - Işık Kitabevi
Logo
Türler » İnsan ve Toplum » Cinsellik » Kadim Aşk Öğretileri

Kadim Aşk Öğretileri


 

220.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
A. Cem Keçe / Pusula (Kişisel) Yayıncılık
Tür: Cinsellik

Aşk, evlilik ve yakın ilişkiler kadim bir kervan yolculuğudur. Bu anlamlı yolculukta tahmin edilemeyecek kadar güzel anların yanında hesaba katılamayan sorunlar da yaşanabilir. Önemli olan kervanı yolda düzmektir, bu süreçte fazlalıklar atılabilir, eksikler tamamlanabilir. Duygularla mantığı, aşkla arkadaşlığı dengede tutabilen çiftler bu yolculukta mutlu olabilir. Sabır, sadakat, koşulsuz sevmek, samimiyet, vefa, şefkat, tutku ve karşılıklı saygı olursa mutlu bir birliktelik ve sağlıklı bir seks hayatı olabilir. Uzun süreli ilişkilerde tutkuyu sürdürmenin şifresi, duygusal açıdan karşıdaki insanla bütünleşirken kendin olarak kalabilme yeteneğidir. Bu tür bir kendini geliştirmenin 5 ana bileşeni;

açık iletişim kurma,
güç ve iktidar savaşlarından vazgeçme,
partnere dokunma,
suçlamak yerine sorumluluk alma ve
endişelerin üzerine gitme şeklinde sıralanır.

İnsanlar karşı cinste gizem arar ve onları bir arada tutan ilk sihirli kelimeler merak, endişe, gizem, arzu ve tutkudur. Çift yanlış anlaşılma, hayal kırıklığı, kabullenmeme, çatışma, reddedilme ya da kaybetme gibi yoğun duygulara eşlik eden risklerle baş edecek kadar güçlü olmalıdır. Çünkü yakın ilişkilerde sevgi yetmez, çiftin birbirini bir parça endişe içinde tutması gerekir.

Türkiye'nin en ünlü psikoterapistlerinden Dr. Cem Keçe tarafından yazılan, sağlıklı ve mutlu birlikteliklere, uzun ve keyifli yolculuklara rehberlik edecek nitelikteki Kadim Aşk Öğretileri; kadınların ve erkeklerin farklı psikolojik ihtiyaçları ve iletişimlerinin püf noktaları, kıskançlık ve aldatma gibi zor konularda çok özel tavsiyeler ve pratik bilgiler içeriyor ve "Mutlu birlikteliklerin sırrı nedir?" sorusuna cevap veriyor.

 
2. Hamur, karton, 387 sayfa, 2013
ISBN: 9786058739673 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...