Estetik Tıpta Botulinum Toksin Ciltli - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Akademik » Tıp Bilimleri » Estetik Tıpta Botulinum Toksin Ciltli

Estetik Tıpta Botulinum Toksin Ciltli


 

700.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Mauricio de Maio / İstanbul Tıp Kitabevi
Tür: Tıp Bilimleri

Değerli meslektaşlarımız,
Derimiz kağıt inceliğinde, esnek bir örtü olarak dünyaya sergilediğimiz parçamızdır. Bu serginin en temel kısmı da yüz derimizdir. Bizi toplum önünde niteleyen ve duygu durumumuzla ahenk içinde çalışan bu ince örtü ne yazık ki zamana, dış koşullara dayanamaz ve gergin özelliğini kaybe der. Bu kıyafetin durumu da genç bir görünüm isteği nedeniyle insanları kozmetik uygulamalara yaklaştırır, yönlendirir.

Amerikan Dermatolojik Cerrahi Derneğinin Dermatolojik Prosedürler üzerine yaptığı ankette son 30 yılın en sık uygulanan kozmetik uygulaması olan Botulinum toksini içeren nöromodülas yon prosedürlerinin 2012 den 2014 yılına %16.7 oranında arttığı (1.49 milyondan 1.74 milyon uygulamaya) görülmektedir. Ülkemizde de genç nüfusun fazlalığı ve sosyal uyarıların artması ile son yıllarda bu uygulamalara talebin arttığı aşikardır.

Bu kitap kozmetik olarak Botox kullanımını öğrenmek isteyen dermatologlar için yazılmış olup, klinik uygulama prosedürleri ile hasta resimlerini bir arada sunan, akılda kalacak noktaları vurgulayan, kolay okunan ve anlaşılan bir kitaptır.Genç bir ekip olarak Dermatolojiye hizmet etme aşkı ve hedefi içinde bulunan değerli mes lektaşlarımızla tercümesini yaptığımız bu değerli kitabın Türkiye’deki bu prosedürleri uygulamaya yetkin hekim arkadaşlarımıza ulaştırabildiğimiz için çok mutluyuz.Bu kitabın çevrilmesinde emeklerini esirgemeyen Uzm.Dr. Özlem Türkoğlu, Uzm.Dr. Mustafa Demir, Uzm.Dr. Semih Bağhaki, Uzm.Dr. Leyli Ladriye Koç’a desteklerinden ve İstanbul Tıp Kita bevi’ne kitabın hazırlanmasındaki özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.
Hastalarınıza yaklaşımızda fark yaratıp, yararlanmanız dileğiyle....

Doç. Dr. Zafer Türkoğlu- Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir - Dr. Nazlı Caf



(Tanıtım Bülteninden)

 
2. Hamur, Ciltli, 158 sayfa, 2018
ISBN: 9786059528788 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...