Hastalıklardan Kurtuluş - Işık Kitabevi
Logo

  • Aşka Tutsak
    Jennifer Royce
    Parola Yayınları

    İntikam sabırla örülen bir ağdır. Nefretle örülmüşse bu ağdan kurt... 

  • Ensest
    Hatice Yaşa
    Cinius Yayınları

    Ensest Kitap Açıklaması

    "Beyinlerinde engel olan insanlar yüzünden vajina... 

  • Güç Eğitilebilir Çocuklar
    Alfred Adler
    Say Yayınları

    İlk 4-5 yaş, çocuğun davranışlarına otomatik bir nitelik kazandırmaya yeterlidir. Böy... 

Türler » Sağlık » Hastalıklardan Kurtuluş

Hastalıklardan Kurtuluş


 

120.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Hari Sharma / Sistem Yayıncılık
Tür: Sağlık , Seri:Sağlıklı Yaşam

Louise Pasteur, bir asır önce, tek hücrerli mikropların enfeksiyon hastalıklarına yol açtığını keşfetti. Bugün daha derin düzeyli bir keşif, tıp biliminde bir devrim yaratmakta ve sağlık alanında yeni bir dönemin başladığını müjdelemektedir.
Bu keşfin ilk ölümü, serbest radikallerle -bedenimizdeki hücereleri tahrip ederek yaşlanmaya ve hastalıklara yol açan zararlı moleküllerle- ilgilidir. İkinci bölümü, ise, bu serbest radikalleri benzersiz bir etkenlikle kontrol altına alan ve önleme dayalı doğal bir sağlık sistemi olan Maharishi Ayur-Veda'yla ilgilidir.


Dr. Hari Sharma'nın bu yeni kitabında, serbest radikallerin, kalp krizinden cilt kırışıklıklarına, kataraktan kansere kadar pek çok şeyle ilgili olduğunu göreceksiniz. Bedenin, güçlü enzim ordusuyla bu serbest radikallere karşı nasıl savaştığını ve takviyeye ne kadar muhtaç bir durumda olduğunu; vitaminlerin ve ilaçların bu boşluğu doldurmada ne kadar zayıf kaldıklarını öğreneceksiniz.
Daha sonra, zamanın eskitemediği sağlık sistemini, incelemek için Dr. Sharma'nın yaptığı atılımcı araştırmaları okuyacaksınız. Dr. Sharma'nın, -serbest radikallerle savaşan unsurlarla dolu doğal bir besin takviyesiyle- serbest radikallerle karşı bilinen vitaminlerden ve ilaçlardan 1000 kat daha etkili olan bir bitkisel ürün; bedendeki enzimler kadar güçlü olan bir doğal serbest radikal temizleyici- ilgili olarak yaptığı araştırmaları keşfedeceksiniz.


Bunun ardından, sağlık alanındaki bu yeni dönemin neler getirebileceğini (Maharishi Ayur-Veda'yla serbest radikalleri kontrol altına alan kişilerin genel nüfusa oranla %80 daha az hastaneye başvurduklarını gösteren yeni sigorta araştırmalarını) göreceksiniz.


Bu kitap, sağlıklı ve uzun yaşamak isteyenler için, son tıbbi gelişmelerden yararlanmayı ve hastalıklardan kurtulmayı arzulayanlar için yazılmıştır.

 
2. Hamur, karton, 350 sayfa, 1, 1998
ISBN: 975-322-064-2 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.