Özgürlüğün Elli Tonu - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Roman » Özgürlüğün Elli Tonu

Özgürlüğün Elli Tonu


 

250.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
E. L. James / Doğan Kitapçılık
Tür: Roman

Dünyada 100 milyondan çok satan seri
Toy ve masum Anastasia Steele, ne istediğini bilen, göz kamaştırıcı genç girişimci Christian Grey’le tanıştığında her ikisinin de hayatını geri dönülmez biçimde değiştirecek şehvet dolu bir ilişkinin fitili ateşlenmiş olur. Christian’ın kendine has erotik zevkleri karşısında şoke olan Ana, ona duyduğu çekime engel olamaz, bir yandan da korku duymaya başlar. Ana daha derin bir bağlılık istemektedir. Onu yanında tutmaya kesin kararlı olan Christian, Ana’nın isteğini kabul eder.
Şimdi Christian ve Ana her şeye sahiptir – aşk, tutku, yakınlık, zenginlik ve sonsuz olasılıklarla dolu bir gelecek. Yine de Ana, Elli Ton’u sevmenin kolay olmayacağının, birlikte olmalarının ikisinin de tahmin edemeyeceği zorluklar yaratacağının farkındadır. Kendi kimliğini kaybetmeden Christian’ın gösterişli hayatını paylaşmayı bir şekilde öğrenmesi gerekmektedir. Christian’ın ise yaralı geçmişinden gelen canavarlarla boğuşurken kontrol etme saplantısını alt etmesi.
Birlikte olmalarının yarattığı güçle, tam her türlü zorluğu, talihsizliği ve kötülüğü yenebileceklerini düşündükleri anda kader Ana’nın en derin korkularını gerçeğe dönüştürmek için çarklarını döndürmeye başlar.
Yazar Hakkında
E L James, yirmi beş yıl boyunca televizyon için çalıştıktan sonra çocukluk hayalinin peşinden gitmeye karar verdi ve okurların âşık olacağı hikâyeler yazmaya başladı. Sonuç, Grinin Elli Tonu adlı erotik romans ve devam kitapları Karanlığın Elli Tonu ile Özgürlüğün Elli Tonu oldu. Üçleme bütün dünyada 52 dile çevrilerek 125 milyonun üzerinde sattı.E L James, 2012’de Barbara Walters’ın “Yılın En Etkileyici 10 Kişisi”, ayrıca Time dergisinin “Dünyanın En Etkili Kişileri” arasında yer aldı ve Publisher Weekly tarafından “Yılın Kişisi” seçildi. Grinin Elli Tonu, New York Times En Çok Satanlar Listesi’nde art arda 133 hafta boyunca kaldı ve 2015’te James’in yapımcısı olduğu film uyarlaması, Universal Pictures’a dünya çapında gişe rekorları kırdırdı.
E L James, roman yazarı ve senarist kocası Niall Leonard ve iki oğluyla birlikte Batı Londra’da yaşıyor. Bir yandan serinin Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu kitaplarının sinema versiyonları için yapımcılığı sürdürürken diğer yandan romanlar yazmaya devam ediyor.

 
2. Hamur, karton, 632 sayfa, 2016
ISBN: 9786050934687 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.