Yaratıcı Drama Yöntemi İle Anne Baba Eğitimi Uygulama Rehberliği - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Akademik » Eğitim » Yaratıcı Drama Yöntemi İle Anne Baba Eğitimi Uygulama Rehberliği

Yaratıcı Drama Yöntemi İle Anne Baba Eğitimi Uygulama Rehberliği


 

315.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Ayten Şahin / Nobel Akademik Yayıncılık
Tür: Eğitim

Günümüzde çeşitli eğitim öğretim kurumlarında çocuk ve ergenlerle çalışan ve değişen yaşam koşullarının zorlayıcı etkisi altında giderek daha da büyüyen bir sorunlar yumağı haline gelen anne-baba-çocuk ilişkisinin geliştirilmesine yönelik eğitim programları düzenleyen psikolojik danışmanların anne-baba eğitimlerinde kullanabilecekleri kaynaklar sınırlıdır.

Bu kitap, psikolojik danışmanların anne-baba eğitiminde yararlanabilecekleri yaratıcı drama yönetimi kullanılarak oluşturulmuş, yarı yapılandırılmış bir anne- baba eğitim programı bulunmaktadır. 

Anne-baba eğitimin giderek artan önemli doğrultusunda bu kitabın psikolojik danışmanlar için bir "Anne-Baba Eğitim Programı Uygulama Rehberi"olması amaçlanmıştır.Öncelikle, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri, yetişkin eğitimi,anne-baba-çocuk ilişkisi ve yaratıcı drama konularında kurumsal bilgilere yer verilmiştir.Bununla birlikte 8 oturumdan oluşan ve içeriğinde iletişim, iletişim engelleri,dinleme,anne-baba tutumları,çatışma,öfke gibi konuların işlendiği bir "Anne-Baba Eğitim Programı"bulunmaktadır. Ayrıca eğitim programı içinde çeşitli bilgi notları, öyküler ve şiirlere yer verilerek eğitim sürecinin zenginleştirilmesi amaçlanmıştır.

İçinde "Anne-Baba Eğitim" ile ilgili pek çok sorunun cevabını bulacağınız bu kitabın çalışmalarınıza katkı sağlaması dileğiyle..

 
370 sayfa
ISBN: 9786053201991 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...