İyileşme Şifresi (6 Dakikalık İyileşme Yöntemi) - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Kişisel Gelişim » İyileşme Şifresi (6 Dakikalık İyileşme Yöntemi)

İyileşme Şifresi (6 Dakikalık İyileşme Yöntemi)


 

249.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Alexander Loyd / Pegasus Yayınları
Tür: Kişisel Gelişim

Hayatınız Boyunca Yanınızda Olacak Manevi Bir İlkyardım Çantası 

Dr. Alexander Loyd, 2001 yılında tüm hastalıkların ve rahatsızlıkların %95'ine sebep olan kaynağı ortadan kaldırmanın yöntemini keşfetmiştir. Bu keşfe göre sinirsel bağışıklık sistemimiz, bedenimizde yolunda gitmeyen her şeyi iyileştirme yetisine sahiptir. Ve Dr. Loyd'un bulguları, İyileşme Şifresi adı altında kolay uygulanan bir yönteme dönüştürülmüş, binlerce insan tarafından hayata geçirilerek hem fiziksel hem de duygusal konularda gelişimin ve başarı hikâyelerinin başlangıç noktası olmuştur.

Elinizde tuttuğunuz "Evrensel İyileşme Şifresi" sayesinde, her gün birkaç dakikanızı ayırarak sorunlarınızın üstesinden gelmek için sadece kendinize ihtiyaç duyduğunuzu göreceksiniz. İyileşme Şifresi ayrıca şunları içermektedir:
Yaşam, sağlık ve başarının yedi sırrı.
Gündelik stresi etkisiz hale getirmek için on saniyelik Anında Etki tekniği.
Kişiye özel, en derindeki sıkıntılarınızı yüzeye çıkarabileceğiniz bir program olan Kalp Atışlarındaki Değişim testi.
Artık hakkında bilgi sahibi olduğunuz ya da henüz farkına varamadığınız sorunları ve rahatsızlıkları iyileştirmek için basit ancak anında etki yaratan bu formül hep yanınızda olacak.

"Bu kitap için sunabileceğim en büyük övgü onu kendim, ailem ve hastalarım için kullanmış olmamdır." 
-Dr. Merrill Ken Galera-

"Dr. Alex Loyd tüm dünyada sağlık alanında devrim yaratan modern iyileştirme teknolojisini var etti. Hızla iyileşmenin ve sağlıklı kalmanın en kolay yolu bu." 
-Mark Victor Hansen, Tavuk Suyuna Çorba kitaplarının yazarı-

"Elde etmek istediğiniz yaşamdan ve sağlıklı olmaktan sizi uzak tutan her şeyi değiştirmek için İyileşme Şifresi biricik başucu kitabınız olacak."
-Bruce Lipton-

"İyileşme Şifresi bulabildiğim en kolay ve en etkin kendini iyileştirme tekniğidir! Sorun yaşadığınız her konuda tutarlı, öngörülebilir ve hızlı bir şekilde ediyor… Başka bir deyişle, 'Bu Gerçek Bir Yöntem!" 
-Dr. Christopher Hegarty-

"İyileşme Şifresi aracılığıyla yaşamınızı dönüştürecek ve yaşantınızın her alanında önünüze engeller çıkaran tatsız sorunları geride bırakacaksınız. Okuyun ve neler olduğunu görün." ,
-Bill McGrane-

"İyileşme Şifresi, sağlık alanında tarihteki en büyük keşiflerden biri! 40 yıllık yayıncılık hayatımda, hayal edebileceğiniz her iyileştirme yöntemini görüp test ettim fakat bu teknik, şimdiye kadar görmüş olduğum her şeyin ötesinde bir seviyede duruyor. 
-Bill Boshears-

 
288 sayfa, 2015
ISBN: 9786053435853 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...