Sözden Öte (Sanatla Terapi ve Yaratıcılık) - Işık Kitabevi
Logo

Türler » İnsan ve Toplum » Psikoloji » Sözden Öte (Sanatla Terapi ve Yaratıcılık)

Sözden Öte (Sanatla Terapi ve Yaratıcılık)


 

150.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Nevin Eracar / 3P Yayıncılık
Tür: Psikoloji

Sanatla Terapi ve Yaratıcılık...

Dr. Nevin Eracar psikoterapist kimliğini ve sanat aşkını SÖZDEN ÖTE kitabıyla ölümsüzleştiriyor. Otuz yılı aşkın meslek yaşamı boyunca edindiği birikimini, klinik ve gelişimsel çalışmalarından yola çıkarak sunuyor. 

Sanatla terapi, ifade edilemeyeni dışa vurma yöntemidir. Nevin Eracar da kitabıyla bunun yolunu gösteriyor. Yazar kitabıyla, SANATIN, PSİKOTERAPİNİN ve EĞİTİMİN kesiştiği ve ayrıştığı temas noktalarını, pratiğe dönük, incelikli bir biçimde ele alıyor. 
Sanatla Terapi ve Yaratıcılık alanında bazı temel kavramların tanıtımıyla başlayan kitapta, farklı sanat dallarıyla çalışmalara yer veriliyor. Müzik, resim, heykel, edebiyat, tiyatro, sinema, dans gibi farklı sanat dallarında çalışma yolları, yönergeler ve uygulanmış çalışmalardan örneklerin yer aldığı SÖZDEN ÖTE kitabı, bu anlamda Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Peki bu kitaptan en çok kimler faydalanabilir?

Psikologlar, eğitimciler, sağlık alanında çalışanlar, özellikle psikiyatristler, psikiyatri hemşireleri, sosyal çalışmacılar, aile hekimleri, sanatçılar ve sanat eğitmenleri ve "farklı olanla birlikte yaşama" olgusuna/ilkesine ilgi duyan herkes için ufuk açıcı nitelikte bir kitap Sözden Öte. 

Eğlenceli, ilham verici, yaratıcı, kolay uygulanabilir, yaşamın içinden, pratik örneklerle dolu bir kitap.

 
1. Hamur, 209 sayfa, 2013
ISBN: 9789944318495 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...