Bu Yıldız Asla Sönmeyecek - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Anı-Biyografi » Bu Yıldız Asla Sönmeyecek

Bu Yıldız Asla Sönmeyecek


 

299.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Esther Grace Earl / Pegasus Yayınları
Tür: Anı-Biyografi

"Dostluğumuzun yazarlığıma bir etki yapmasını istemesem de elimde olmadan ondan hem bir insan hem de bir yazar olarak etkilenmiştim. Öylesine komik, dikkatli ve bilinçliydi ki. Empati kurmakta olağanüstü bir yeteneğe sahipti. Her şeyden önemlisi hepimiz kadar eksiksiz ve karmaşıktı. Esther hasta olduğu için değil, Esther olduğu için eşine az rastlanır bir insandı. Hayata geliş sebebi bizim yaşama dair Önemli Dersler almamız değildi. Esther'in hayatının anlamı, tıpkı herhangi bir hayatın anlamı gibi belirsizlik gölgesiyle kaplı, insanı çıldırtacak kadar muğlak bir sorudan ibaretti..."
-JOHN GREEN-


"Sadece mutlu ol, mutlu olamıyorsan seni mutlu eden şeyler yap. Ya da hiçbir şey yapmadan, seni mutlu eden insanların yanında ol."
-Esther Earl-

On iki yaşında tiroit kanseri teşhisi konan Esther (Farsça "Yıldız") Earl son derece zeki ve yetenekli ama bir o kadar da normal bir genç kızdı. Kötüleşen sağlığını metanetle karşılarken umut dolu, cömert ve insanlara yardım odaklı bir hayat sürdürdü. Neşeli, iyimser ve yüreklendirici bir evlat, kardeş ve arkadaş olan Esther, 2010 yılında on altı yaşına bastıktan kısa süre sonra hayata gözlerini yumdu fakat ölmeden önce binlerce insanın hayatına dokunmuştu. Bu Yıldız Asla Sönmeyecek, Esther'in etkileyici ve duygusal hikâyesini gözler önüne seriyor…

 
448 sayfa, 2014
ISBN: 9786053433064 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...