Uluslararası İlişkiler Teorileri - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Siyaset » Uluslararası İlişkiler Teorileri

Uluslararası İlişkiler Teorileri


 

235.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Kolektif / Küre Yayınları
Tür: Siyaset

Uluslararası siyaset teorisi derken tam olarak ne kastedilmektedir Bu soru günümüzde herhangi bir dönemde olmadığı kadar merkezi bir konum elde etti. Teorisyenler dünya siyasetine nasıl yaklaştığımız üzerine kafa yormanın en az onu açıklamak kadar önem arz ettiğine inandılar. Başka bir ifadeyle teori inşa etme sürecinin bizatihi kendisi önemli bir inceleme alanı haline geldi.
Uluslararası İlişkiler teorisine ilgi duyanlar için önemli bir kaynak teşkil eden bu eser alandaki sistematik ve kapsamlı ana teorik yaklaşımlara bir giriş niteliği taşıyor ve dünyanın önde gelen bilim adamları ekibi tarafından bu disiplinde gözlemlenen teori anlayışlarındaki çeşitliliğin detaylı ve eleştirel bir analizini sunuyor.
Uluslararası İlişkiler Teorileri açıklayıcı ve inşacı teorilerin uluslararası ilişkiler çalışmalarında önemi giderek artan meselelerine odaklanan zihin açıcı bir çalışma.
Uluslararası İlişkiler alanında son yıllarda yayımlanmış en yararlı kitap... Sahanın gelişen literatürüne değerli bir katkı.
Chris Brown
Uluslararası ilişkiler teorisindeki ana akımları açıklayan yazarları bir araya getiren mükemmel bir kitap... Herkesin kolaylıkla nüfuz edemediği bir konuda rahat okunabilen ve aydınlatıcı bir çalışma.
Rusi Journal

 
2. Hamur, karton, 495 sayfa, 2014
ISBN: 9786055383497 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.