Etkili Anne Baba Eğitiminde Uygulamalar - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Aile » Anne-Baba-Çocuk » Etkili Anne Baba Eğitiminde Uygulamalar

Etkili Anne Baba Eğitiminde Uygulamalar


 

370.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Thomas Gordon / Profil Yayıncılık
Tür: Anne-Baba-Çocuk

"Etkili Anne-Baba Eğitiminde Uygulamaları, ebeveyn-çocuk ilişkilerinin kalitesini artırıyor ve ebeveynin ve çocuğun kendisi olma hakkını vurgulayan bir yaklaşımla "kuşak çatışması"nın önüne geçilmesine yardımcı oluyor... Aile ilişkilerini geliştirmek isteyen herkesin dikkatle okumasını tavsiye ederim."
-Dr. Carl R. Rogers-

Dr. Gordon Thomas'ın E.A.E. anne-babalarıyla derinlemesine yaptığı görüşmeler, E.A.E. ailelerde yaşanan engeller, duygular, sorunlar ve dirençler üzerinde çalışmaya koyulduğunda, neyin doğru, neyin yanlış gittiğini kusursuz olarak gösteriyor.

"Etkin Dinleme" ve "Ben-iletileri" gibi E.A.E. yöntemlerinin nasıl sonuçlar yarattığını adım adım açıklıyor: daha az mücadele, daha fazla karşılıklı saygı ve sıcak duygular, belirlenen ve uyulan kurallar ve ne diktatör ne de paspas olan anne-babalar.

Etkili Anne-Baba Eğitiminde Uygulamalar tüm anne-baba ve eğitimcilere çocuklarına sorumluluk almanın yöntemlerini, onlarla ilişki kurmanın yollarını örnek uygulamalarla anlatıyor. Bu kitapta yazılanları uyguladığınızda ne kadar somut ve yapıcı sonuçlar aldığınıza büyük bir keyifle şahit olacaksınız.

 
2. Hamur, karton, 416 sayfa, 2012
ISBN: 9789759962012 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...