Yolun Başı - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Müzik » Yolun Başı

Yolun Başı


 

299.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Justin Bieber / Pegasus Yayınları
Tür: Müzik

"İnsanların kendilerine ve yapabileceklerine inanması sayesinde her şeyin mümkün olabileceğini göstermek için öykümü başkalarıyla da paylaşmak istiyorum."
-Justin Bieber-

Son yıllarda Tel Aviv'den Tokyo'ya kadar tüm dünyayı dolaştım. Harika bir deneyimdi ve çok kısa bir süre önce Stratford'un sokaklarında şarkı söylediğime inanmak da zor. Her şeyin mümkün olduğunu, herkesin rüyalarına kavuşabileceğini ve her günün bir lütuf olduğunu söyleyebilirim.

Artık gittiğim her yerde çok büyük bir sevgiyle karşılaşıyorum. Bu sizin sayenizde gerçekleşti ve ben de bu yüzden kitabımı benimle şarkı söyleyen herkese adıyorum. Sahnede gösteri yapmanın adrenalin yüklü saniyelerinden sessiz sakin anları arkadaşlarım ve ailemle geçirmeme kadar tüm kişisel deneyimlerimi ve sahne arkasına dair bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum. Yorucu olduğu kadar heyecan verici ve muhteşem bir yolculuk bu.

Bunca şeyin gerçekleştiğini düşünmek bile şaşırtıcı ama ben aslında henüz başlıyorum. Bu daha yolun başı.

Dünya çapında 15 milyondan fazla albümü satılan Justin Bieber popüler kültürü ve sosyal medyayı iki senedir etkisi altına aldı. Yaklaşık 43 milyon Facebook fanı ve 21 milyon Twitter takipçisi olmasının yanı sıra YouTube'daki videoları 2.7 milyardan fazla seyredildi ve tüm zamanların en popüler YouTube sanatçısı haline geldi.

Stratford, Ontario'da doğan Justin müzik piyasasına, müzik menajeri Scooter Braun'un onu YouTube'daki videolarıyla keşfetmesinden sonra girdi. Usher'la güçlerini birleştirmelerinin ardından on üç yaşındaki Justin, Island Def Jam Music Group ile bir plak anlaşması imzaladı.

Justin'in son çıkardığı bir numaralı albüm Believe Haziran 2012'de piyasaya sürüldü. Bir önceki albümü Noel temalı Under the Mistletoe, Justin'i Billboard tarihinde listelere bir numaradan giren bir Noel albümüne sahip en genç sanatçı yapmış, ayrıca Justin 18. yaş gününden önce listelere üç tane bir numaraya ulaşan albüm sokan ilk solo sanatçı olmuştu. Justin'in ilk albümü olan My World 2.0 da listelerde bir numaraya yükselmişti. 700 milyondan fazla hitiyle YouTube'da en çok izlenen video rekorunu hâlâ elinde tutmakta olan Baby isimli single bu albümdedir. ABD tarihinde en çok gişe hasılatı yapan konser filminin soundtrack'i olan Never Say Never: The Remixes albümü de 2011 yılında listeye 1numaradan girmiştir.

 
1. Hamur, karton, 240 sayfa, 2012
ISBN: 9786053430193 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...