Sert Erkekler - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Roman » Sert Erkekler

Sert Erkekler


 

299.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Elizabeth Gilbert / Pegasus Yayınları
Tür: Roman

Ye, Dua Et, Sev Kitabının Yazarı Elizabeth Gilbert'den
Sert Erkekler

Ye, Dua Et, Sev Kitabıyla Tüm Dünyada Satış Rekoru Kıran, Büyük Bir Okuyucu Kitlesi Kazanan Dünyanın Yeni Fenomen Yazarı Elizabeth Gilbert'in Sert Erkekler Kitabını Çok Seveceksiniz. Hemingway Ödülü'ne Aday Gösterilen Elizabeth Gilbert'in, Bu Kitabı Sizi Yine Büyüleyecek, Derinden Etkileyecek Ve Sizi Kendisine Bağlayacak

Olağanüstü derecede başarılı bir anlatım. Gilbert, inanılmaz hayal gücü ve keskin zekasıyla okuyanı hayretler ve hayranlık içerisinde bırakıyor.
---Swing

"Umut yüklü, duru bir anlatıma sahip kitapta Gilbert'in karakterleri gökyüzünde vurulmuş ve yetenekli bir fotoğrafçı tarafından yere düşüp parçalanmadan hemen önce işte tam bu anda görüntülenmiş gibidir."
-Cleveland Plain Dealer

Elizabeth Gilbert, zeki ve duyarlı bir kadının erkeklerin egemenliği altındaki iki ada halkına daha barışçıl ve daha huzurlu olmanın dersini veriyor.
-New York Times

Bir kadın kahramanın tutku dolu anlatımı eşliğinde ada halklarının yaşadıklarının verildiği kitap içinde genç aşıkların dramı anlatılıyor.
-Los Angeles Times

Elizabeth Gilbert bu güzel dokunmuş ve çok eğlenceli romanında ıstakoz avcıları eşliğinde yaşananları Jane Austin karakterlerine benzeyen bir kadın kahramanın gözünden anlatıyor.
-Mirabella

"Gilbert kitabının birçok karakterinin zorluklara göğüs germede başarı göstermesini görmeyi oldukça seviyor-ve bunu olabildiğince yaratıcı bir yolla yapıyor. O karakterlerinin kendi öykülerini kendi kelimeleriyle anlatmasını abartmadan, gıpta edilecek bir ustalıkla başarmış.
-New York Times

Anlatımdaki zenginlik ile kitap yüksek dereceli bir eğlence niteliği taşıyor. Elizabeth Gilbert Dickens'vari bir öykü anlatıyor.
-USA Today

 
2. Hamur, karton, 399 sayfa, 2012
ISBN: 9786055943202 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.