Şifa Sende - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Sağlık » Şifa Sende

Şifa Sende


 

145.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Erhan Özer / Doğan Kitapçılık
Tür: Sağlık

Gerçek bir tıp doktorundan, ruhunuzdaki ve bedeninizdeki iyileşme gücünü keşfederken sağlığınızı, kilonuzu, hayatınızı daha iyi yönetmenizi sağlayacak eşsiz bir başvuru kitabı...

Vücudu hasta eden temel neden: asitlenme... Asitlenmeden kurtulmak için yenmesi gereken gıdalar...Hastalıkların kaynağı olan duygusal çatışmalar... Kanserle değil korku ile savaş... protein diyetlerinin zararları... Ve iyileşmeye giden yolda bilmemiz gereken her şey...

"Merak etme, iyi olacaksın!"

Hastaların doktorlarından duymayı bekledikleri ilk cümle bu değil mi sizce de? İyileşmeye ilk adım. Bütün ilaçlardan önce verilmesi gereken ilk doz şifa!
Çünkü hasta olan beden bu hastalığı iyileştirme gücüne de sahip.
Ve bütün hastalıklar, bedenin bize "içimizde" yolunda gitmeyen bir şeyler olduğuna dair gönderdiği mesajlardan ibaret.

Dr. Erhan Özer Şifa Sende ile işte bu büyülü iyileştirme gücünün kodlarını çözüyor. Okurlarını "yeni çağ tıbbı" mucizesi ile tanıştırırken bütün hastalıkların iyileşme sürecine girmesini sağlayacak "şifa formüllerini" açıklıyor.

"Her zaman için ortadan kaldırılabilecek bir acı, artık hiç umudun kalmadığı düşünülen anlarda bile, kumaş gibi dokunulabilecek bir umut ipliği vardır. Bugün iyi bir doktor, hastasının sadece bedenine değil aynı zamanda ruhuna nüfuz etmeyi başarabilen, hastasıyla empati geliştirebilen ve kendi bilgisinin berraklığını kaybetmeden hastasının psikolojik yükünü paylaşabilen bir doktordur. O doktorlardan olan Erhan Özer kansere veda yolculuğumun önemli kilometre taşlarından biridir."
-Dida Kaymaz-Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı

 
2. Hamur, karton, 266 sayfa, 2012
ISBN: 9786050910438 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...