Kızların En Güzeli - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Roman » Kızların En Güzeli

Kızların En Güzeli


 

200.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Emma Harrison / Epsilon Yayıncılık
Tür: Roman , Seri:Kavak Yelleri

Büyümeyi beklemek zordu... Büyüdüm ama bu kez de hayat zorlaştı... Kız olmak da zor işmiş... Ama güzel kız olmak daha da zormuş... Bana neler oluyor böyle? Ben hep güçlü bir kız değil miydim? Okulda çalışkan, evde çalışkan, okul gazetesinde en yaratıcı ben değil miydim? Peki, iş duygusal konulara gelince neden bu kadar zayıfım? Farkında olmadan büyüdüğüm için mi?

Jane, uzun kızıl saçları, yüzündeki çilleri, ilgi duyduğu sporlar ve okul gazetesindeki takdir edilen yazılarıyla ön planda olan akıllı bir kızdır. Babası öldükten sonra iki yıl boyunca içine kapanan Jane, her şeyini ağabeyi Jonah ile paylaşır. Ama durum bir noktadan sonra değişir; çünkü Jane artık kendi güzelliğinin ve büyüdüğünün, hatta büyürken ne kadar olgunlaştığının farkına varır.

İşi zordur Jane'in. Tüm bu değişim süreci ve yarıyıl tatili Jonah'ın düğününe denk gelir. Bir yandan Jonah'ın cesur kurtarıcısı, öbür yandan annesinin onu değiştirme çabalarından kaçarak Jonah'a sığınan küçük bir kız olur. Ama her şey kolay gerçekleşmez; Jane büyüme sancıları içinde ne kadar güzel olduğunun farkına vararak herkese değiştiğini ispat eder.

 
2. Hamur, karton, 224 sayfa, 1, 2009
ISBN: 9944-82-158-2 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.