Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Sağlık » Alternatif Tıp » Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji

Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji


 

175.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Gillian Soutar / Arkadaş Yayınevi
Tür: Alternatif Tıp

Vücudun gevşemesini ve rahatlamasını sağlayarak sağlıklı ve zinde olmaya yardım eden refleksoloji, vücut dengesini sağlamak için başvurulabilecek en güvenli ve etkili yollardan biri. Beş bin yıl önce Çin’de uygulanmaya başlanan ve vücudun kendi kendini iyileştirmesi olarak tanımlanan bu tedavi yöntemi, bedenin tüm bölgelerine, organlarına ve sistemlerine karşılık gelen el ve ayaklardaki refleks noktalarına el ve parmaklarla uygulanan baskı tekniğidir. Sağlığını ve zindeliğini doğal yollarla korumaya çalışanlar için hazırlanan Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji kitabı, refleksoloji hakkında bilgi edinmek isteyenler kadar, bu tedavi yöntemini uygulamak ya da uygulatmak isteyenler için de benzersiz bir kılavuz.

Tüm uygulamaların fotoğraflarla anlatıldığı Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji kitabında ayrıca, el ve ayaklardaki refleksler ve vücut arasındaki anatomik ilişkiyi gösteren renkli çizimler, refleksoloji uzmanlarının üzerinde çalıştıkları enerji yolları ve bastırma noktalarıyla ilgili ayrıntılı açıklamalar ve kendi kendine refleksoloji uygularken dikkat edilmesi gerekenler de yer alıyor.

İskelet, sindirim, endokrin, üriner ve üreme, kardiyovasküler ve lenfatik sistemlerde refleksoloji uygulamalarının anlatıldığı Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji, her an el altında bulunması gereken vazgeçilmez bir rehber kitap.

 
1. Hamur, karton, 112 sayfa, 2008
ISBN: 975-509-589-9 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...